Samsung a lansat zilele trecute un trio de noi smartphone-uri Galaxy A. Compania a dezvăluit pe Galaxy A73, Galaxy A53 și Galaxy A33, toate modelele au conectivitate 5G. Pe lângă acestea Samsung a menționat și o nouă culoare Onyx pentru căștile Samsung Galaxy Buds 2 și Buds Live.

Noua vopsea Onyx nu a fost prezentată la lansare, dar compania Samsung a publicat imagini de presă mai târziu, confirmând aspectul noilor căști. Noua culoare va fi disponibilă doar în Magazinul Online Samsung, conform GSMArena. Galaxy Buds 2 și Buds Live în culoarea Onyx vor fi disponibile începând de luna viitoare, pentru a completa lansarea pe piață a seriei Galaxy A.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Buds Live ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7776724||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Buds2 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9154415||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Culoarea Onyx pentru Galaxy Buds 2 și Buds Live

Samsung Galaxy Buds 2 a sosit în vara anului 2021, în cadrul evenimentului Unpacked pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Una dintre cele mai proeminente caracteristici este un Vision processing unit (VPU) dedicat care filtrează zgomotele externe în timpul apelurilor și lasă să intre doar vocea difuzorului.

Căștile Galaxy Buds Live puțin mai vechi – au fost lansate în timpul evenimentului de vară 2020 Unpacked. Atunci au fost lansate telefoanele Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Atât Samsung Galaxy Buds 2, cât și Galaxy Buds Live sunt vândute mai ieftin decât după lansare. Credem că noua culoare Onyx nu va schimba prețul de aproximativ 129 euro, respectiv 100 euro aflat în acest moment pe cele două modele.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Onyxul este o piatră semiprețioasă. Numele vine din latină (de aceeași ortografie), adică „gheară” sau „unghie”. Onyxul este prima piatră pe care o întâlnim în paginile Sfintei Scripturi. Onyxul se găsește în cantități mari în Brazilia, Madagascar și Mexic.[/vc_message]

Setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat în culorile grafit, alb, măslin și lavandă. Galaxy Buds 2 oferă experiențe sonore captivante și au o carcasă expresivă și elegantă. Setul Samsung Galaxy Buds Live a fost lansat în culorile Mystic White, Mystic Black și Mystic Bronze. Apoi a primit și culoarea Mystic Blue. Acest set de căști a fost prima intrare Samsung în lumea căștilor cu adevărat wireless cu anulare activă a zgomotului (ANC).

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.