Mai multe opere de artă disponibile pe televizoarele Samsung The Frame

616
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Adevărata frumusețe a artei este că depășește barierele – fie ele culturale sau chiar fizice. Sporirea accesului la artă pentru utilizatorii televizoarelor The Frame pare să fie unul dintre scopurile companiei Samsung. Cele mai noi campanii ale magazinului de artă ale televizorului The Frame aduc mai multă artă iconică în casele utilizatorilor.

Prin estomparea liniei dintre opera de artă și afișaj, televizoarele Lifestyle Samsung The Frame elimină barierele între acestea pentru a ne bucura de cea mai impresionantă colecție de artă din lume. Pur și simplu Samsung The Frame transformând camera de zi în propria ta galerie de artă personală. Acum, cu noile campanii Samsung și o simplă pornire a televizorului The Frame, utilizatorii pot să se bucure de foarte multe opere de artă celebre din confortul casei.

Picturi celebre de Monet, Degas sau van Gogh pe The Frame

Campania, „#StayAtHome with Arts”, introduce o colecție de artă impresionistă în Magazinul virtual de artă The Frame. Momentan este disponibilă pentru utilizatorii din SUA. Aceștia se pot bucura gratuit din 6 mai până în 5 iunie de colecția care include un total de 30 de lucrări de renume de Vincent van Gogh, Claude Monet, Edgar Degas și Édouard Manet. Colecția este disponibilă și fără abonament la Art Store și este ușor accesibilă sub fila Spotlight a Art Store.

Campania „Stay Inspired – Home Exhibition” în două părți a Art Store a fost creată dintr-o credință că inspirația și inovația, nu trebuie să cunoască limite. Iar cu aceste televizoare Samsung totul capătă noi valențe. În prezent, în desfășurare în Germania, campania centrată pe fotografie face exact ceea ce îi spune numele. Transformă casele utilizatorilor în spații expoziționale virtuale pentru a arăta munca inspirată a fotografilor de talie mondială.

Edgar Degas a fost un pictor francez din a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Împreună cu Auguste Renoir, Claude Monet și Camille Pissarro este unul din întemeietorii impresionismului. PastelulDanseuse au repos a lui Degas s-a vândut cu 17.601.500 de lire sterline în 1999.

În perioada 17 aprilie – 16 mai, utilizatorii din Germania se vor bucura de acces gratuit la lucrările epice, inspiratoare și arhitecturale ale Snapshooters Samsung – o echipă talentată de aproape două duzini de fotografi, fiecare cu un ochi unic pentru captarea frumuseții în fiecare zi. Ulterior, Snapshooters va ceda scena membrilor Asociații Profesionale a Fotografilor și Creatorilor Freelance din Germania. Conform NewsSamsung, fotografiile acestora vor fi prezentate în magazinul de artă Art Store Samsung în perioada 16 mai – 17 iunie.