Samsung DeX primește suport VMware Horizon pe dispozitivele Galaxy

371
Samsung DeX primeste suport VMware Horizon pe dispozitivele Galaxy
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a introdus Samsung DeX încă din 2017. Aplicația vă permite să experimentați un dispozitiv emblematic Galaxy compatibil într-o interfață asemănătoare PC-ului pe un monitor conectat. De când majoritatea oamenilor au început să lucreze de acasă din cauza pandemiei, utilizatorii au cerut companiei suport pentru desktop-urile virtuale VMware Horizon cu ecran dublu pe Samsung DeX.

Ei bine, se pare că cererea lor a fost ascultată de Samsung, conform SamMobile. Într-o postare pe blogul oficial compania VMware a anunțat că lucrează cu Samsung pentru funcții și optimizări la Samsung DeX. În special, datorită programelor Horizon și Workspace ONE de la VMware, utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy pot folosi acum ecranul dispozitivului lor ca afișaj secundar.

Samsung DeX cu suport VMware Horizon pe dispozitivele Galaxy

VMware folosește, de asemenea, modul dublu deja existent de la Samsung DeX și alte API-uri. Acest lucru este pentru a aduce suport pentru tastatură și mouse atât pe afișajul conectat, cât și pe ecranul dispozitivului Galaxy. Nu numai că vor apărea instanțe Windows VMware Horizon pe ecranul dispozitivului dvs. Galaxy, dar puteți, de asemenea, să deschideți și să utilizați aplicații Android în formă de fereastră.

Acest lucru aduce în cele din urmă o mai mare flexibilitate spațiului de lucru. Pentru că acum puteți să vă păstrați e-mailurile deschise; să participați la apeluri telefonice; și să trimiteți mesaje text, în timp ce utilizați VMware pe Samsung DeX. După cum am menționat deja, veți putea folosi VMware Horizon numai pe dispozitivele emblematice acceptate de Samsung DeX. Sunt incluse aici seria Galaxy S9, Galaxy S10, seria Galaxy S20 și seria Galaxy S21. De asemenea și seriile Galaxy Note și Galaxy Z. Este vorba despre seria Galaxy Note 8, Note 9, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 20 și toate modele Galaxy Fold Z lansate. De asemenea, Samsung DeX este compatibil cu Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S5e, Galaxy TabS6 și seria Galaxy Tab S7.

VMware este o companie americană fondată în 1998 cu sediul în Palo Alto, California, care dezvoltă software de virtualizare. Numele provine de la prefixul „VM” (virtual machine – mașină virtuală) și „ware” (sfârșitul termenului software).

Pentru a utiliza VMware Horizon pe Samsung DeX, trebuie să instalați aplicația Horizon Client pe dispozitivul dvs. compatibil. Aplicația este disponibilă pe Google Play Store. Apoi, trebuie să vă conectați la contul dvs. Workspace ONE. Odată ce faci asta, vei avea acces la toate aplicațiile de lucru, aplicațiile virtuale și desktopurile tale.