Pagina de asistență pentru Galaxy A31 este live, poate apărea oricând

620
Sursa Foto: 91mobiles.com

Lansarea lui Samsung Galaxy A31 poate avea loc și mâine. Smartphone-ul este cu toate actele la zi, ștampile, parafe, vaccinuri și certificări! Acum și pagina de asistență pentru smartphone-ul Galaxy A31 a devenit live. Receptorul a apărut pe site-ul oficial rus al companiei Samsung cu numărul de model SM-A315F / DS, ceea ce sugerează că ar putea fi lansat în curând.

Acest lucru vine la doar câteva zile după ce specificațiile cheie ale A31 au fost identificate pe site-urile de certificare Geekbench și Wi-Fi Alliance. Samsung Galaxy A31 este așteptat să fie al treilea smartphone din gama Galaxy A (2020). Va fi mai accesibil decât Galaxy A51 și Galaxy A71, care au fost lansate la începutul acestui an.

Samsung Galaxy A31 cu un chipset MediaTek sub capotă

Specificațiile lui A31 ar putea include un procesor MediaTek Helio P65, o baterie de 5.000mAh și o cameră posterioară primară de 48MP. Conform listării pe site-ul de referință Geekbench, specificațiile Samsung Galaxy A31 vor include procesorul MediaTek MT6768V / CV, care este Helio P65, cuplat cu 4GB RAM. Poate exista încă o opțiune de memorie RAM, dar nu a fost momentan confirmată, potrivit 91Mobiles. Se presupune că receptorul va avea ca software cea mai recentă versiune bazată pe Android 10 însoțită de interfața Samsung One UI 2.0.

În departamentul foto avem pe Galaxy A31 o cameră primară de 48MP, însoțită de una macro de 5MP în spate și probabil una de 8MP. Frontal va fi disponibilă o cameră foto de 25MP pentru selfie-uri și apeluri video. Telefonul este de așteptat să găzduiască o uimitoare baterie de 5.000 mAh. Pe lângă 4GB de RAM smartphone-ul va veni cu două opțiuni de stocare: 64GB și 128GB. Stocarea poate fi extinsă în continuare prin intermediul unui card microSD.

Wi-Fi Dual-Band. În rețelele fără fir, echipamentele cu bandă dublă sunt capabile să transmită în oricare din două intervale de frecvență standard. Rețelele moderne de casă Wi-Fi dispun de routere cu bandă largă cu bandă dublă care acceptă atât canale de 2,4 GHz, cât și 5 GHz.

Galaxy A31 cu specificații apropiate de Galaxy A30s

Aproape sigur Galaxy A31 va avea un senzor de amprentă montat pe spate pentru securitate. Pe partea de conectivitate telefonul va fi Dual-SIM pentru rețeaua 4G LTE. Wi-Fi cu bandă dublă, Bluetooth 5.0, GPS și port USB Type-C pentru încărcare, vor fi disponibile cu siguranță.

După cum sugerează și numele, Galaxy A31 va urma lui Samsung Galaxy A30s, care a fost lansat anul trecut. Samsung Galaxy A30s are un ecran full HD+ de 6,4 inch, ce aproape sigur îl vom regăsi și pe A31. Procesorul octa-core Samsung Exynos 7904 cu 4GB RAM și 64GB de stocare au fost pe A30s. Samsung Galaxy A30s are camere de 25MP, 5MP și 8MP la spate. Frontal. găzduiește o cameră selfie de 16MP și o baterie de 4.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W.