Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

405
Pagina de asistenta pentru Galaxy S21 FE este disponibilă este lansarea iminenta
Sursa Foto: via phonearena.com

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care se vorbește cel mai mult în ultimul timp, iar acest lucru nu este o surpriză. Data lansării sale este încă necunoscută și apar mereu multe zvonuri și speculații despre lansarea sa oficială. Da, pagina sa web este live, dar este lansarea iminentă?

Acum, PhoneArena scrie că că pagina de asistență a telefonului Samsung Galaxy S21 FE este din nou live. Vă reamintim că aceasta mai fost activă și acum aproximativ o lună, apoi a fost ștearsă de Samsung. Noua activare a pagii acestui smartphone indică posibilitatea ca telefonul să fie lansat în curând. Nu există, momentan, date concrete pentru lansarea Galaxy S21 FE, dar pagina de asistență indică o lansare iminentă.

Samsung Galaxy S21 FE: Mai continuă sau nu jocul de-a șoarecele și pisica?

Pe pagina de suport apărută, Galaxy S21 Fan Edition nu are în prezent alte detalii în afară de numărul de model SM-G990B. În urmă cu o lună Samsung a decis să șteargă toate paginile de asistență de pe site-urile sale web din diferite țări ale telefonului Galaxy S21 FE. Practic acesta nu mai exista. Dar, acum pagina de asistență este activă și se pare că Samsung are intenția să lanseze acest terminal.

Totuși, ar putea fi ceea ce cred mulți analiști de renume. Consensul pare să fie că Galaxy S21 FE va fi lansat în ianuarie 2022. Sunt voci care dau lansarea chiar în decembrie, înainte de sărbători. Unele zvonuri chiar spuneau că va fi dezvăluit împreună cu seria Galaxy S22 într-un eveniment Unpacked la începutul anului viitor. Cum am scris mai sus, nimic nu este concret.

Din 2007 și până acum au fost prezentate în total 29 de modele diferite (inclusiv Plus și Max), inclusiv cele mai recente modele din septembrie 2021 care sunt Apple iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro și Apple iPhone 13 Pro Max.

Chestia este că, după cum probabil știți, întreaga industrie tehnologică este în prezent afectată de lipsa de cipuri. Inclusiv Apple cu noua serie iPhone 13 are mari probleme din cauza cip-urilor și se confruntă cu mari întârzieri la livrare. Așa se explică oarecum situația cu Galaxy S21 FE și data sa imprevizibilă de lansare.

Snapdragon 888 și o baterie de 4.500mAh la bordul lui S21 Fan Edition

Galaxy S21 FE are sub capotă același procesor ca seria Galaxy S21 și anume Snapdragon 888. Acest procesor este folosit și în telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Astfel este de înțeles dificultățile Samsung cu producția lui S21 FE, mai ales că pliabilele Fold și Flip se vând foarte bine.

Galaxy S21 Fan Edition este de așteptat să fie destul de asemănător cu Galaxy S21 și Galaxy S21+ ca design. Se așteaptă să aibă un afișaj plat cu o gaură pentru camera selfie. Ecranul Super AMOLED va avea o diagonală de 6,4 sau 6,5 inch și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Procesorul Snapdragon 888 însoțit de 8GB de memorie RAM și 128GB vor fi disponibile pe S21 FE. În ceea ce privește camerele, se zvonește că telefonul are un sistem triple-camera cu o camera principală de 32MP + 12 și 8MP. O baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W va gestiona sistemul energetic al telefonului.