Patch-ul de securitate din februarie lansat pentru Galaxy A32 și Galaxy M31

298
Patch de securitate din februarie lansat pentru Galaxy A32 si Galaxy M31
Sursa Foto: SamMobile.com

După ce a lansat actualizarea de securitate din februarie 2022 pentru telefoanele sale de ultimă generație, Samsung a început să o lanseze pe mai multe dispozitive de gamă medie. Cele mai recente modele care obțin noua actualizare de securitate sunt Galaxy A32 și Galaxy M31.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A32 vine cu versiunea de firmware A325FXXU2AVB1. A fost lansată în Rusia și mai multe piețe vor primi actualizarea în perioada următoare, conform SamMobile. Pentru Galaxy M31, noua actualizare de securitate vine cu versiunea de firmware M315FXXS2BVB1 și este lansată în Bolivia. Cel mai probabil utilizatorii de Galaxy A32 / Galaxy M31 din România vor primi în câteva zile noile actualizări.

Galaxy A32 și Galaxy M31 vor primi anul acesta Android 12

Samsung a lansat anul trecut Galaxy A32 cu Android 11, în timp ce Galaxy M31 a fost lansat la începutul anului 2020 cu Android 10. Ambele smartphone-uri au primit cel puțin un nou patch de securitate în fiecare trimestru. Samsung Galaxy A32 și M31 vor primi probabil actualizarea la Android 12 anul acesta.

Conform Samsung, corecția de securitate din februarie 2022 remediază peste 60 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Este posibil ca unele vulnerabilități să fie legate strict de un anumit model, dar Samsung rar detaliază despre ce model este vorba. Ca de obicei actualizarea este lansată în etape prin OTA, poate dura ceva timp pentru a ajunge la toate telefoanele.

Galaxy M este o serie este o serie mai veche a companiei Samsung. Litera „M” vine de la Magic. A cuprins modele de înaltă-performanță la un preț atractiv. Din anul 2019 Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

Proprietarii de Galaxy A32 și M31 vor primi o notificare cu privire la această nouă actualizare de securitate. Dacă din întâmplare, nu primiți o notificare în zilele următoare  verificați manual actualizarea accesând Setări >> Actualizări software >> Descărcați și instalați.

Înainte de a descărca actualizarea asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să aveți bateria încărcată 50% și să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.