Patch-ul din mai la seria Note 20 aduce îmbunătățiri la camere și Quick Share

351
Patch din mai la seria Note 20 aduce imbunatatiri la camere si Quick Share
Sursa Foto: androidheadlines.com

Lansarea patch-urilor de securitate Android din mai 2021 de la Samsung continuă într-un ritm rapid. Abia a început luna mai și compania lansează deja cea mai recentă versiune de securitate unei alte serii de smartphone-uri Galaxy. După actualizările pentru seriei Galaxy S20, Galaxy S21, și a modelului Galaxy Z Flip 5G săptămâna trecută, o nouă actualizare se lansează acum pentru seria Note 20.

Atât Galaxy Note 20 cât și Note 20 Ultra primesc acum patch-ul de securitate Android din mai 2021. Actualizarea este disponibilă în prezent pentru utilizatorii din Germania și alte câteva țări din Europa. Acesta poartă versiunile de firmware N980FXXU2DUDA și respectiv N986BXXU2DUDA pentru cele două dispozitive.

Seria Note 20 primește îmbunătățiri la Quick Share

Pe lângă cel mai recent patch de securitate, noua actualizare aduce și îmbunătățiri ale performanței camerei și Quick Share. Aceleași îmbunătățiri au însoțit și actualizarea din mai pentru seria Galaxy S20 și Galaxy S21. Samsung, totuși, nu intră în detalii cu privire la ceea ce a fost exact îmbunătățit la seria Note 20.

Desigur, nu știm încă conținutul patch-ului de securitate din această lună. Samsung s-a obișnuit să împingă cea mai recentă actualizare Android pe dispozitivele sale Galaxy cu mult înainte ca Google să publice noul buletin de securitate. Ar trebui să aflăm detaliile noului patch de securitate în zilele următoare. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosiți Quick Share pe Galaxy S20 și Galaxy Z Flip!

Quick Share vă permite să partajați fișiere, fotografii sau videoclipuri cu alte smartphone-uri Samsung. Puteți trimite fișiere instantaneu mai multor persoane simultan prin Quick Share, fără a fi necesară asocierea dispozitivelor.

Duo-ul Galaxy Note 20 este cel mai recent care primește patch-ul de securitate Android din mai 2021. Cu toate acestea, distracția este doar la început, deoarece Samsung are mai multe dispozitive Galaxy care așteaptă noua actualizare de securitate. Sunt câteva flagship-uri, precum și mai multe modele din seriile Galaxy A și Galaxy M.

Cu toate acestea, dacă dețineți un model din seria Note 20 trebuie să primiți această actualizare în zilele următoare. După cum am scris mai sus, noua actualizare este lansată în prezent pentru utilizatorii din Germania, dar au început să o primească și cei din Irlanda și Israel. Conform AndroidHeadlines, nu ar trebui să dureze mult timp pentru ca actualizarea să ajungă în mai multe locații.

Trebuie să menționăm aici că actualizările sunt lansate în loturi și nu vor fie disponibile pentru toate telefoanele eligibile simultan. Veți primi o notificare odată ce aceasta va deveni disponibilă pe telefon.