Patch-ul de securitate din februarie 2024 pentru Galaxy Z Flip 3 lansat

163
Galaxy Z Flip 3 February 2024 security patch
Sursă foto: HDBlog

A trecut deja o săptămână din februarie și era liniște totală în privința noii actualizări de securitate. Era, că nu mai este. Ieri Samsung a lansat patch-ul de securitate din februarie 2024 pentru Samsung Galaxy Z Flip 3. Flip-ul lansat în august 2021 este primul telefon Samsung care primește actualizarea de securitate din februarie 2024.

Ca de obicei, după Galaxy Z Flip 3, mai multe smartphone-uri și tablete Galaxy vor primi noua actualizare de securitate în următoarele săptămâni. Actualizarea va ajunge probabil mai întâi pentru telefoanele high-end și apoi se va extinde la mai multe dispozitive de gamă medie și accesibile. Momentan nu avem detalii despre ce rezolvă noua actualizare din partea Google și din partea Samsung.

Fiind un telefon lansat în urmă cu aproape trei ani este surprinzător că Galaxy Z Flip 3 primește primul actualizarea de securitate din februarie 2024. Potrivit colegilor noștri de la site-ul italian HDblog, actualizarea are numărul de versiune de firmware F711BXXS7GXAC și a debutat în Europa. Este puțin probabil, în astfel de cazuri, să aducă și noi funcții pe lângă remedierile de securitate. Dar, ar putea exista mai multe remedieri de erori și optimizări de diferite tipuri.

Galaxy Z Flip 3, așa cum am menționat, a fost lansat în august 2021 cu sistemul de operare Android 11. Câteva luni mai târziu, pliabilul a primit Android 12, apoi Android 13 un an mai târziu. În noiembrie anul trecut a primit Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0. Telefonul va primi și interfața One UI 6.1 lansată cu seria Galaxy S24. Flip 3 va primi patru actualizări majore de Android, inclusiv Android 15. Smartphone-ul va primi va primi cel puțin cinci ani de actualizări de securitate.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

Samsung Galaxy Z Flip are un ecran tactil de 6,7 inch (17,02 cm), cu o rezoluție de 1080 × 2640 pixeli. Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de RAM și 128 / 256GB stocare. Telefonul este alimentat de o baterie de 3.300 mAh.

În mod normal trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă pe telefon. Alternativ, dacă aveți un Galaxy Z Flip 3 și locuiți în Europa, mergeți la Setări -> Actualizare software și atingeți Descărcați și instalați pentru a căuta noua actualizare.