Acasă Stiri Patch-ul de securitate din iulie pentru Galaxy S10, Z Flip și Galaxy...

Patch-ul de securitate din iulie pentru Galaxy S10, Z Flip și Galaxy A50

Samsung a lansat deja corecția de securitate din iulie 2020 la emblematica sa serie Galaxy S20. Această versiune timpurie de corecție de securitate a fost posibilă, deoarece Google a înștiințat partenerii Android despre problemele apărute cu 30 de zile înainte de lansarea publică. Acum, alte trei dispozitive din portofoliul Samsung – Galaxy S10, Galaxy Z Flip și Galaxy A50 – au primit noi actualizările din iulie 2020.

Conform XDA-Developers, actualizarea de securitate din iulie 2020 a ajuns pe seria Galaxy S10. Este vorba despre numerele de model SM-G97xF cu procesor Samsung Exynos. Actualizarea are versiunea de Firmware G97xFXXS7CTF3 și se desfășoară acum în mai multe țări europene. Judecând după numărul de versiune, noua actualizare nu aduce nicio caracteristică nouă, cu excepția corecției de securitate Android. Compania urmează să lanseze actualizarea echivalentă și pentru variantele cu procesor Snapdragon în perioada următoare.

Actualizarea este disponibilă pe toată seria Galaxy S10. Versiunea acestei actualizări este G970FXXS7CTF3, G973FXXS7CTF3 și G975FXXS7CTF3 pentru Galaxy S10e, S10 și respectiv S10+. Din această serie lipsește modelul mai mic și mai ieftin Samsung Galaxy S10 Lite. Va primi mai târziu această corecție de securitate.

Galaxy Z Flip și Galaxy A50 primesc patch-ul din iulie

Versiunea globală a pliabilului Samsung Galaxy Z Flip (numărul de model SM-F700F) primește acum actualizarea de securitate din iulie 2020 în mai multe regiuni. Această nouă actualizare are versiunea F700FXXS2ATF3 și o dimensiune de aproximativ 210 MB. La fel ca în cazul seriei Galaxy S10, este o versiune tipică de întreținere a securității, corecții și rezolvări ale erorilor.

Versiunea G973FXXS7CTF3. În acestă versiune formată din litere și cifre G973F este, evident, numărul modelului. XX este pentru țară / regiune (XX înseamnă Europa). S7C este versiunea de bootloader. TF3  – T este anul lansării, F este luna lansării iar 3 este Revizuirea 3.

În sfârșit, face parte din această actualizare și un smartphone din gama medie, Samsung Galaxy A50. Este bine să vedem că disponibilitatea timpurie a actualizărilor de securitate nu se limitează doar la telefoanele-pilot Samsung. În momentul scrierii acestui articol, varianta SM-A505FN a lui Galaxy A50 a primit versiunea cu numărul A505FNXXU5BTF5.

Actualizarea, care rezolvă problemele de securitate potențiale cu unele corecții și îmbunătățiri ale erorilor, este acum disponibilă pentru descărcare oficială în mai multe țări din Europa. Este disponibilă în România, Austria, Elveția, Luxemburg, Spania, Olanda, Republica Cehă, Serbia, Irlanda și Marea Britanie. Mai primesc patch-ul de securitate din iulie și utilizatorii din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Bosnia și mai multe regiuni.

Pentru a descărca versiunea pe dispozitivul dvs., va trebui să aveți o încărcare de baterie minimă de 50%. Vă recomandăm ca să aveți o conexiune Wi-Fi când descărcați actualizarea. Veți primi o notificare când actualizarea de securitate este disponibilă.

Puteți verifica manual actualizările, mergeți la Setări -> Actualizare sistem. Dacă sistemul dvs. este actualizat, nu trebuie să faceți nimic mai departe. În caz contrar, atingeți Descărcați și instalați pentru a vă actualiza telefonul.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....