Patch-ul de securitate din septembrie 2023 lansat pentru seria Galaxy S20

245
Patch de securitate din septembrie 2023 lansat pentru seria Galaxy S20
Sursa foto: SamMobile.com

Samsung a început să lanseze corecția de securitate din septembrie 2023 pe Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Chiar dacă au o vârstă, aceste trei telefoane sunt încă excelente și foarte apreciate de posesorii lor. În acest moment, cea mai recentă actualizare de software pentru seria Galaxy S20 a fost lansată în în Elveția. Alte regiuni ar trebui să primească și ele actualizarea în următoarele zile.

Noua actualizări de software pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra vine cu versiunile de firmware G980FXXSIHWHI, G985FXXSIHWHI și G988BXXSIHWHI. Noul firmware aduce patch-ul de securitate din septembrie 2023, care rezolvă diferite de vulnerabilități de securitate. Dar, cam atât face această actualizare, nu primiți alte bunătăți.

Seria Galaxy S20 primește actualizarea din septembrie 2023

Potrivit Samsung, actualizarea de securitate din septembrie 2023 rezolvă 23 de remedieri din partea Google, dintre care patru au fost marcate drept critice. Detaliile a trei vulnerabilități și expuneri critice nu au fost făcute publice pentru moment și probabil nici nu vor fi, potrivit SamMobile. A patra problemă mai serioasă se referă la o vulnerabilitate de securitate a procesoarelor Qualcomm. De exemplu, cele utilizate în seria Galaxy S23, seria Z Fold și Z Flip, în Samsung Galaxy A54, dar și în unele modele Fan Edition.

Seria Galaxy S20 a fost lansată în martie 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0. Samsung a promis că va oferi trei upgrade-uri ale sistemului de operare Android pentru aceste dispozitive. Samsung a făcut până acum ce a promis. În acest moment Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra rulează pe Android 13 și interfața One UI 5.1 și e maximum ce vor primi ca software. Nu vor primi actualizarea Android 14 (One UI 6.0).

Compania Blackberry a introdus pentru prima data notificările pe telefoanele mobile în 2003. Au fost notificări prin LED-uri pulsatoare anunțând că „Ai e-mail!”. A fost urmată, mult mai târziu, de compania Apple în 2009.

Dacă telefonul dvs. nu v-a notificat deja despre noua actualizare, o poate face în orice moment. Dacă nu mai aveți răbdare, puteți verifica manual dacă actualizarea este disponibilă, posibil din varii motive, accesând Setări -> Actualizare software și făcând clic pe Descărcare și instalare.

Nu vă lăsați înșelați că seria Galaxy S20 are peste trei ani, sunt telefoane excelente! Dar, dacă vreți ceva nou, ar trebui să vă uitați la seria Galaxy S23, nu veți regreta.