Peste patru milioane de telefoane pliabile va produce Samsung în acest an

374
Peste patru milioane de telefoane pliabile va produce Samsung in acest an
Sursa Foto: prin SamMobile.com

Am auzit multe în ultima vreme despre Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 care au înregistrat recorduri de precomenzi. Cifrele producției Samsung par să confirme în continuare succesul noilor telefoane pliabile, ambele fiind pre-comandate în număr foarte mare.

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au atins volume record de producție la Samsung în lunile iulie și august. Ambele modele combinate au depășind aproximativ 1,5 milioane de telefoane produse, conform SamMobile. Potrivit firmei de cercetare de piață DSCC, Samsung ar trebui să depășească o capacitate de producție de telefoane pliabile de 1 milion de unități pe lună pentru următoarele patru luni, sporind volumul de producție al companiei cu aproximativ 251%.

Succes incredibil pentru noile telefoane pliabile Samsung

Vânzările dispozitivelor pliabile de a treia generație Samsung – Fold 3 și Flip 3 – au început în aproximativ 40 de țări. Amintim aici Coreea de Sud, Statele Unite, Germania, Marea Britanie și Franța, potrivit companiei. În SUA, Samsung a spus că numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri pliabile a fost mai mare decât volumul total de vânzări al telefoanelor din seria Z din țară în acest an. Este vorba despre modelele Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip.

Noua serie Galaxy Z va fi disponibilă în 130 de țări până în octombrie. Samsung a declarat că precomenzile pentru noua serie Z au avut succes la nivel mondial. De când dispozitivele au fost lansate pe 11 august, pre-comenzile au fost disponibile în 70 de țări.

Wacom este o companie japoneză fondată în 1983. A lansat prima tabletă grafică cu stilou fără fir în 1984. Proiectează și produce tablete grafice și software CAD. Are sucursale în Australia, UK, Germania, SUA, China și Coreea.

Capacitatea de producție combinată a telefoanelor pliabile în 2020 a fost de aproximativ 500.000 de bucăți. Noua serie Galaxy Z 3 pare să impună pliabilele companiei pe piață mai repede ca niciodată. Adăugarea unui digitalizator Wacom și S Pen pentru Galaxy Z Fold 3 și afișajul exterior actualizat pe Flip 3 par să atragă mult mai mulți clienți. De fapt, Samsung se confruntă deja cu întârzieri ale pre-comenzilor pe câteva piețe, cererea fiind chiar mai mare decât se aștepta.

Nici edițiile Thom Browne nu au fost lăsate deoparte. Atât Galaxy Z Flip 3, cât și Galaxy Z Fold 3 Thom Browne au fost epuizate într-un timp record. În mai puțin de 5 minute în Taiwan! Deci se pare că mulți oameni sunt în sfârșit gata să lase în urmă designul smartphone-ului clasic.