Photo Editor și Object Eraser primesc noi îmbunătățiri cu o actualizare

182
Photo Editor si Object Eraser primesc noi imbunatatiri cu o actualizare
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru Editorul de fotografii – Photo Editor încorporat în aplicația sa Galerie. Oodată cu aceasta, vin și alte câteva actualizări care vizează caracteristica Object Eraser. Samsung a introdus Object Eraser bazat pe inteligență artificială în ianuarie 2021 pentru a oferi utilizatorilor de smartphone-uri Galaxy instrumente rapide pentru a elimina bombele foto și obiectele nedorite din fotografiile lor. Deci Photo Editor și Object Eraser vor fi și mai bune.

Actualizările pentru Photo Editor și Object Erase nu vin cu un jurnal de modificări, potrivit SamMobile. Sunt actualizate fără probleme, actualizarea a ajuns pur și simplu fără o notificare. Samsung nu a detaliat ce ar putea fi nou sau ce s-ar putea fi schimbat. Dar atât Editorul Foto (Photo Editor) cât și Șterge Obiectul (Object Eraser) vor fi mai bune.

Photo Editor și Object Eraser bazate pe AI

Dar credem că merită să știți, Photo Editor a fost actualizat la versiunea 3.1.09.41. Alături de acesta, Smart Photo Editor Engine a fost actualizat la versiunea 1.1.00.3. În plus, Samsung a actualizat Object Eraser și două dintre componentele sale, adică Shadow Eraser și Reflection Eraser. Cele mai recente actualizări împing aceste componente la versiunea 1.1.00.3. Vedeți pe cum să ștergeți lucruri din fotografii pe telefoanele Samsung cu Object Eraser!

Object Eraser a fost deja decent la lansare și a oferit o alternativă încorporată la instrumentele Photoshop. După ce am lucrat mai mult timp cu ambele (Object Eraser și Photoshop), putem spune că Samsung Object Eraser ține pasul cu tehnologiile de editor foto de vârf din industrie. Acum, această caracteristică a devenit și mai bună în general.

Photoshop este un software folosit pentru editarea imaginilor digitale. Photoshop a fost dezvoltat în 1987 de frații Thomas și John Knoll, care au vândut licența către Adobe Systems în 1988. Photoshop are ~30 de milioane de utilizatorii în întreaga lume.

După cum am spus, nu există jurnalele de modificări. Dar văzând că Samsung a vizat în mod special Photo Editor și Object Eraser (Shadow Eraser și Reflection Eraser), putem afirma cu siguranță gigantul coreean a lucrat la îmbunătățirea AI a sistemului. În cele din urmă, ar trebui să însemne că Object Eraser funcționează acum mai precis și mai bine.