Android Pie beta pentru Galaxy S9, online înainte de lansarea oficială

1152

O variantă a programului Android Pie beta pentru Galaxy S9 a ajuns online, înainte de lansarea iminentă a programului beta. Recent au apărut mai multe dovezi sugerând că Samsung va lansa în curând Android 9 Pie beta pentru Galaxy S9 și S9+. Am văzut deja fotografii scurse online cu ce poate face Android Pie pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9.

Conform SamMobile, Samsung va introduce o temă de noapte la nivel de sistem cu actualizarea Android Pie. Construcția inițială a avut icoane grafice albe pe fundal negru, care nu prea arătau bine. Acest lucru a fost modificat în această versiune beta, astfel încât acestea au acum culoarea gri și sunt afișate pe un fundal negru.

Galaxy S9 Android Pie, înscrierea prin intermediul Samsung Members

Gesturile din setări au fost rezolvate cu acest program beta. Aveți acum și un nou buton pe bara de navigație. Când aceasta este activat, bara de navigare va fi ascunsă complet și aplicațiile se vor întinde până la partea de jos a ecranului. Această versiune beta include Samsung Members și aplicațiile Samsung Beta Services. Este un bun indiciu că aceasta este într-adevăr o copie a programului beta care va fi lansată în viitorul apropiat.

Samsung va permite utilizatorilor să se înscrie pentru versiunea beta după ce acesta va fi live. Programul Android 9 Pie beta pentru Galaxy S9 / S9+ va fi inițial lansat în Coreea de Sud și în Marea Britanie. Pentru acesta utilizatorii pot să se înscrie prin intermediul Samsung Members.

Drapelul național al Regatului Unit, Union Jack (Steagul Uniunii), este format din combinația a trei steaguri: al Angliei, Scoției și Irlandei. Castelul Windsor este considerat unul dintre cele mai vechi reședințe regale, încă folosit de o familie regală. A fost construit inițial în anul 1070 și apoi reconstruit din piatră în anul 1170.

Este de asemenea menționat faptul că Galaxy S9 va primi câteva funcții software de la Galaxy Note 9 – Optimizarea scenelor și detectarea erorilor, mai precis. Acestea sunt caracteristicile ale camerei foto care utilizează AI pentru a îmbunătăți experiența imagistică pe smartphone. Aceste caracteristici au fost lansate cu Samsung Galaxy Note 9.

Samsung nu a confirmat când va lansa Android 9 Pie beta pentru Galaxy S9

Pictogramele aplicației au fost „vopsite” de Samsung într-o nouă nuanță, ceva mai proaspătă. De asemenea, verificați modul în care aplicațiile Samsung de pe noul Android Pie arată în comparație cu cele de pe Android Oreo. Veți avea un sentiment de schimbare. Modificările UI sunt și ele semnificative dar, aceste schimbări vor împărți fanii Samsung. Totul depinde de gustul fiecăruia. Samsung încă nu a confirmat când va lansa oficial programul Android 9 Pie beta pentru Galaxy S9.