Samsung PlayGalaxy Link este acum disponibilă pe Android și Windows

862
Sursa Foto: via AndroidPolice.com

Când Samsung a prezentat seria Galaxy Note 10, a introdus și o nouă platformă de streaming de jocuri denumită PlayGalaxy Link. La acea dată Samsung nu a dat prea multe informații concrete despre această aplicație. Am aflat destul de repede după aceea că Samsung PlayGalaxy Link va fi lansat în septembrie. Acum site-ul Playgalaxay.com este live și aplicația Android este disponibilă pentru descărcare.

Samsung PlayGalaxy Link este un serviciu foarte bun, mai ales acum când ne îndreptăm spre era conectivității 5G. Cu această rețea aplicațiile au nevoie de mai multă lățime de bandă și latență scăzută. Potrivit site-ului, Samsung Play Galaxy Link vă permite să vă conectați la computer prin Wi-Fi sau date mobile și să vă difuzați biblioteca de jocuri Samsung pe telefon sau tabletă.

Cerințe Windows pentru Samsung PlayGalaxy Link

După cum vă așteptați, serviciul acceptă controler Bluetooth, mouse și tastaturi terțe. Site-ul Playgalaxay.com vă recomandă controlerul personalizat Glap, unde Samsung Galaxy Note 10 poate fi găzduit. Potrivit Android Police, sunt acceptate și controale pe ecran, dar să fim sinceri, sunt cu totul inferioare.

Când înregistrați un computer Windows 10 cu aplicația PlayGalaxy Link și utilizați o conexiune LAN, veți putea chiar să-l porniți prin PlayGalaxy Link. Este complet gratuit și presupunând că ai deja jocurile pe computer, aplicația le va descoperi și le va trece automat cu o listă. Puteți face acest lucru și manual, în caz că lipsesc unele jocuri.

Primul joc pe un telefon mobil a fost o versiune a Tetris pe telefonul Hagenuk MT-2000 în 1994. Aparatul a fost proiectat și fabricat de centrul de dezvoltare Hagenuk din Stovring, Danemarca. Trei ani mai târziu, Nokia a lansat Snake în unele dintre modelele sale în 1997.

PC-ul dvs. trebuie să funcționeze cu Windows 10, să ruleze un procesor Intel Core i5 sau o versiune superioară. Iată cerințele ce trebuie îndeplinite de PC:

  • Sistem de operare: Windows 10
  • GPU: NVIDIA GPU NVIDIA GTX 1060 sau o versiune ulterioară, AMD Radeon RX 550 sau o versiune superioară
  • Procesor: Intel Core i5 sau o versiune superioară
  • Memorie RAM: DDR4 8GB
  • AP: Router Gigabit

Play Galaxy Link este încă în versiune beta și este disponibil doar în SUA și Coreea de Sud. Puteți descărca aplicația android Samsung PlayGalaxy Link din APK Mirror sau prin intermediul magazinului Galaxy de pe telefon.

În prezent, Samsung PlayGalaxy Link este limitat la telefoanele Galaxy Note 10 și Galaxy 10+. Potrivit Samsung în viitorul apropiat vor fi adăugate mai multe dispozitive Galaxy și mai multe regiuni vor beneficia de această aplicație.