Viitoarele pliabile Samsung vor avea baterii și de la LG Energy Solution

160
LG Energy Solution Samsung foldable
Sursa foto: via androidheadlines.com

Bateriile LG Energy Solution sunt folosite în industria tehnologică pentru gadgeturi și chiar pentru vehicule electrice. Acum o nouă informație susține că viitoarele telefoane pliabile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor avea baterii LG. Acest lucru va aduce compania LG în linia de producție a acestor dispozitive ca furnizor de baterii alături de alte companii.

Samsung a apelat de mult la LG ca furnizor de baterii pentru majoritatea dispozitivelor sale emblematice. Acest lucru este valabil și pentru alte companii asiatice producătoare de baterii cu care Samsung face afaceri. Fiecare furnizor major de baterii pentru Samsung are o cotă stabilită de baterii care va facilita fabricarea acestor dispozitive.

Pentru viitoarele pliabile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 care vor fi lansate în acest an, LG Energy Solution va furniza o parte din baterii. Acest lucru va contribui la consolidarea legăturilor de afaceri ale ambelor mărci sud-coreene, potrivit AndroidHeadlines. Vom vedea în viitor ce înseamnă acest parteneriat pentru fanii Samsung din întreaga lume care așteaptă lansarea dispozitivelor pliabile de ultimă generație ale mărcii.

Viitoarele telefoane pliabile Samsung cu baterii de la LG Energy Solution

Trei furnizori majori de baterii vor furniza baterii viitoarelor dispozitive pliabile Samsung. Acestea sunt LG Energy Solution, Samsung SDI și ATL din China. Cele trei companii nu sunt noi în domeniul dezvoltării și furnizării de baterii pentru dispozitivele emblematice și medii Samsung.

Fiecare furnizor va primi o cotă de baterii cate va trebui livrată pentru procesul de fabricație. Informațiile disponibile momentan nu precizează ce cotă va reveni fiecărei companii în parte. A avea trei furnizori de baterii nu înseamnă că cumpărătorii viitoarelor dispozitive pliabile Samsung vor vedea diferite tipuri de baterii pe dispozitivele lor. Toate modelele Galaxy Fold 5 vor veni cu aceeași capacitate, viteză de încărcare și durată de viață a bateriei. La fel va fi cazul cu Galaxy Z Flip 5.

Compania General Motors Co. a fost fondată în 16 septembrie 1908. Este cel mai mare producător de automobile din Statele Unite și a fost cel mai mare din lume timp de 77 de ani. General Motors a pierdut primul loc în fața Toyota în 2008.

Bateriile fabricate de LG Energy Solution sunt foarte apreciate în industria tehnologiei la nivel global. Mai mulți fabricanți de telefoane mobile precum Apple și alte mărci de Android, folosesc baterii fabricate de LG. Chiar și mărci de vehicule electrice precum General Motors, Ford, Audi, Volkswagen, Jaguar etc. folosesc baterii LG.

Toate acestea dovedesc că bateriile LG sunt o opțiune viabilă pentru viitoarele dispozitive pliabile Samsung. Informații anterioare susțin că aceste baterii vor fi mai ușor de înlocuit, deoarece Samsung lucrează la îmbunătățirea durabilității dispozitivelor sale pliabile.