Noile pliabile Samsung sunt așteptate de peste 100 de milioane de oameni

450

A spune că Samsung este un brand popular ar fi o subevaluare masivă. Samsung este unul dintre principalii furnizori de smartphone-uri din întreaga lume. Este de foarte mulți ani și va fi mult timp de acum încolo. Compania este cunoscută în întreaga lume pentru dispozitivele sale excepționale și modul în care a adus inovație dispozitivelor Android.

Așadar, nu este surprinzător să vedem că o mulțime de oameni sunt foarte interesați să afle ce are compania în mânecă. Fanii Samsung așteaptă cu nerăbdare următorul eveniment Galaxy Unpacked 2021 al companiei care va avea loc azi 11 august. Vom primi aici pe Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, ceasurile Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic și Galaxy Buds 2. Nu sunt excuse și alte surprize din partea companiei Samsung.

Oamenii sunt entuziasmați de noile produse Samsung

Pe 28 iulie, Samsung a lansat un videoclip teaser pe YouTube când a confirmat evenimentul Unpacked 2021 pentru 11 august. Videoclipul teaser nu a dezvăluit prea multe despre ceea ce urmează. Conform SamMobile, clipul video tachinează sosirea de noi smartphone-uri pliabile.

Videoclipul pare să fi captat imaginația multor oameni de pe tot globul. În mai puțin de două săptămâni de când a fost postat pe Youtube, videoclipul teaser al Samsung pentru următorul său eveniment Unpacked a primit peste 101 milioane de vizualizări. Aceste cifre sunt incredibile pentru un clip de 45 de secunde care nici măcar nu arată produsul final.

Youtube a fost creat de trei foști angajați ai PayPal în februarie 2005. În noiembrie 2006 a fost achiziționat de Google cu 1,65 miliarde UDS. Este și acum proprietatea Google. În 2020 Youtube a avut venituri de 19,8 miliarde $.

Nu este un secret că există o mulțime de hype în jurul noilor smartphone-uri pliabile Samsung anul acesta. Galaxy Z Fold este la a treia iterație sale, în timp ce clapeta Flip 3 este la al doilea model. Ambele vor avea îmbunătățiri semnificative, în special ca durabilitate, dar și multe noutăți. Mulți sunt de părere că acesta ar putea fi anul în care Samsung va adopta în mod semnificativ o serie de smartphone-uri pliabile.