Posibil ca Galaxy A7 (2017) să primească actualizarea Android 9 Pie

1047

Samsung Galaxy A7 (2017) a fost lansat în urmă cu aproape doi ani și jumătate, în ianuarie 2017. Un telefon cu excelente caracteristici și foarte apreciat de utilizatori. Acesta a primit două actualizări majore ale sistemului de operare. A fost lansat cu Android 6.0.1 Marshmallow, a primit Android Nougat în 2017 și acum are Android 8.0 Oreo din 2018.

Utilizatorii nu își făceau nici un fel de iluzii în privința unei actualizări cu un nou sistem de operare, cu Android Pie. Dar asta este, faptul a fost luat ca atare dar, a intervenit ceva! A apărut un indiciu care dă speranță proprietarilor de Samsung Galaxy A7 (2017).

Samsung Galaxy A7 (2017) a fost certificat de Wi-Fi Alliance cu Android Pie

Acum Wi-Fi Alliance a certificat un Galaxy A7 (2017) care rulează pe sistemul de operare Android 9.0 Pie. Este ceva total neobișnuit, deoarece acest lucru nu se întâmplă pentru telefoanele care au primit cele două actualizări majore pentru sistemul de operare la care au dreptul. Ar putea fi într-adevăr o a treia actualizare majoră?

Certificările de la Wi-FI Alliance sunt în mod normal un serios indiciu al unor actualizări iminente. De obicei, acestea se afișează cu câteva săptămâni înainte ca actualizarea însăși să fie extinsă. Acest lucru ar trebui, cel puțin în teorie, să însemne că numărul de model SM-A720F care este de fapt al smartphone-ului Galaxy A7 (2017) va primi Android 9 Pie în curând.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”Wireless Fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas și este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate.

Nu trebuie să luăm acest lucru ca ceva minor sau o greșeală. Știm cu toții, am publicat și pe site-ul iLove Samsung, că o certificare similară a fost văzută pentru Samsung Galaxy S7 acum două luni. Listarea a fost modificată ulterior, însă se părea că Wi-Fi Alliance certificase un Galaxy S7 cu Android 9 Pie. Știm cu toții că există mici șanse ca dispozitivul să primească o a treia actualizare majoră, în ciuda faptului că este un fost smartphone pilot.

O posibilă actualizare a lui Galaxy S7 cu Pie a fost o încurcătură

A existat o explicație logică pentru această certificare care a sugerat o încurcătură internă la Wi-Fi Alliance, conform SamMobile. Samsung Galaxy S7 cu numărul de model SM-G930F a fost listat cu Android Pie și apoi retras. A apărut apoi numărul de model SM-G390F cu Android Pie. Acest număr corespunde lui Galaxy XCover 4 și a apărut la doar câteva ore după ce certificarea pentru Galaxy S7 a fost retrasă. Acest lucru a sugerat că probabil a existat o mică încurcătură la numerele de model.

Același lucru nu se poate spune pentru această certificare a lui Galaxy A7 (2017). Nu există niciun alt telefon apropiat ca număr de model de acesta. Așadar, această apariție și certificare cu Android 9 Pie pentru Galaxy A7 (2017) o putem lua ca reală.

Suntem siguri că cei care dețin acest dispozitiv vor ține pumnii strânși cu speranța la o actualizare cu Android 9 Pie. Vom fi atenți, pentru a actualiza această știre dacă vor apărea mai multe dovezi cu privire la actualizarea Samsung Galaxy A7 (2017) cu Android 9 Pie. Chiar dacă pare puțin probabil, este și posibil așa ceva.