Precomenzi foarte mari pentru noile telefoane pliabile Samsung

369
Precomenzi foarte mari pentru noile telefoane pliabile Samsung
Sursa Foto: koreaherald.com

Noile modele de smartphone-uri Samsung – Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 – nu au fost încă lansate la vânzare, dar cifrele pre-comenzilor sugerează că ambele modele vor fi un super hit. Se estimează că cele două modele au înregistrat peste 450.000 de precomenzi combinate până duminică. Informația a apărut în mass-media din Coreea de Sud care citează surse din industrie. Comenzile anticipate, care au început pe 17 august, s-au încheiat în 23 august.

Pre-comenzile totale ar putea ajunge la cel puțin 600.000 de unități, au spus aceleași surse. Dacă sunt incluse vânzările de telefoane deblocate sau telefoane care nu sunt blocate la un anumit operator de telefonie mobilă, cifra ar putea ajunge chiar la 800.000, conform The Korea Herald.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Precomenzi foarte mari pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

Modelul pliabil anterior Samsung Galaxy Z Fold 2 a avut în total 80.000 de unități în pre-vânzare. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 se vând mai mult decât cele mai noi modele din seria Galaxy S și Galaxy Note. Precomenzile pentru noile dispozitivele pliabile sunt de două ori mai mari decât pentru seria Samsung Galaxy S21! În același timp sunt de 1,5 ori mai mari decât pentru seria Samsung Galaxy Note 20. Vă reamintim că aceste două serii emblematice au fost lansate anul trecut.

Conform statisticilor unui singur operator de telefonie mobilă, 49% din pre-comenzile făcute pentru Galaxy Z Fold 3 provin de la clienți între 20 și 30 de ani. Aceeași grupă de vârstă a reprezentat 57% din pre-comenzile înregistrate pentru Galaxy Z Flip 3. Noul Flip Samsung se dovedește foarte popular în rândul tinerilor. Repetăm, aceste date sunt pentru Coreea de Sud.

Coreea de Sud, oficial Republica Coreea, mai este numită și „Țara dimineților liniștite”. Are o populație de 51,7 milioane de locuitori (2019). Aproximativ jumătate din populația țării locuiește în capitala Seul, sau în zona sa metropolitană.

Ambele procente sunt mult mai mari decât rata de precomenzi făcute de persoanele de 40 și 50 de ani. La Galaxy Z Fold 3 pre-comenzile făcute de persoanele de 40 – 50 de ani sunt în procent de 42%. În același timp, precomenzile pentru modelul Galaxy Z Flip 3 au fost de 39 la sută.

Cifrele puternice de precomandă sunt un avantaj pentru strategia Samsung de popularizare a telefoanelor pliabile. Pe de altă parte, vânzările mari de telefoane pliabile ajută Samsung să-și apere titlul de cel mai mare producător de smartphone-uri din lume în fața Xiaomi. Compania a făcut noile pliabile mai rezistente, mai practice, cu noi caracteristici inovatoare, dar cu prețuri mai mici.