Precomenzi uriașe pentru seria Galaxy S23 în Coreea de Sud

267
Precomenzi seria galaxy S23
Sursa foto: via phonearena.com

Seria Galaxy S23 se conturează a avea unul dintre cele mai bune telefoane Samsung lansate în ultimii ani. Și, ne referim aici gândindu-ne la Samsung Galaxy S23 Ultra. Telefonul emblematic de anul acesta al gigantului tech coreean reprezintă un salt semnificativ față de iterațiile anterioare. Poate și din acest motiv este unul dintre cele mai bine vândute telefoane pe care compania le-a produs vreodată.

Da, se pare că gigantul tehnologic din Coreea de Sud și-a intensificat jocul în acest an, fapt care este consolidat și mai mult de o creștere de peste 7% în ceea ce privește unitățile precomandate în propria sa țară de origine. Un total de 1,09 milioane de unități precomandate au fost pentru seria Galaxy S23 în Coreea de Sud în doar șapte zile.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

60% din precomenzile pentru seria Galaxy S23 au fost pentru modelul Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra a ocupat primul loc în preferințele sud-coreenilor cu un procent de 60% din totalul precomenzilor. Modelul Samsung Galaxy S23 a fost pe locul doi cu un total de 24% din precomenzi, potrivit PhoneArena. Samsung Galaxy S23+ a adunat 15% din totalul precomenzilor. În comparație, seria Galaxy S22 a ajuns la aproximativ 1.017.000 de precomenzi în perioada 14 – 21 februarie 2022.

Aceste procente ne arată că, în ciuda faptului că este cel mai scump din trio, S23 Ultra este cea mai căutată opțiune. Probabil că nu este o coincidență, totuși, deoarece Samsung și-a separat din ce în ce mai mult telefonul său emblematic super high-end de restul gamei în ultimii ani, făcându-l, în consecință, mai atrăgător și mai tentant pentru client. Rezultatul este scorul de acum pentru precomenzi din Coreea de Sud.

Locuitorii din Coreea de Sud sunt considerați de departe cei mai mari băutori din Asia. Potrivit OMS, coreenii consumă în medie 12,3 litri de alcool pe an și sunt pe locul 17 la nivel global. Soju, o băutură fermentată din orez este preferata.

Sunt diferențe semnificative de precomenzi între Galaxy S22 Ultra de anul trecut și actualul Galaxy S23 Ultra. Vânzările pentru seria Galaxy S23 au crescut și în India, unde Samsung a primit precomenzi de 140.000 de unități doar în primele 24 de ore după lansare. Campionul în vigoare la categoria precomandă rămâne însă Galaxy Note 10. Acesta a avut un total de 1,38 milioane de unități precomandate, seria Galaxy Note 10 fiind preferată de fani, chiar și în prezent.

După lansare cele două modele pliabile Fold 4 și Flip 4 au primit aproximativ 970.000 de precomenzi. Acum, acest lucru s-ar putea să nu fie la fel de mult ca flagship-urile companiei, dar este încă destul de impresionant având în vedere factorul de formă pliabil.