Precomenzile pentru seria Galaxy S23 și Galaxy Book 3 sunt deschise

248
Prețuri Europa seria Samsung Galaxy S23
Sursa foto: via tekno.kompas.com

Rezervările pentru Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book 3 s-au deschis oficial. Samsung SUA oferă diferite sume de credit pentru cei care fac o precomandă pentru un „viitor telefon Galaxy și/sau Galaxy Book” ca un cadou de rezervare. Acest cadou de precomandă pentru un model din seria Galaxy S23 și pentru Galaxy Book 3 poate ajunge la 100$.

Samsung SUA și-a publicat pagina de rezervări pentru viitoarele serii Galaxy S23 și laptop-uri Galaxy Book 3. Deși smartphone-urile Galaxy S23 nu sunt menționate în mod special după nume pentru rezervare, conform Notebookcheck, Samsung denumește oficial „Galaxy Book 3” odată ce a fost plasată o comandă. Cei care fac o rezervare pot profita de oferta de timp limitată Samsung valabilă până la 1 februarie.

50 de dolari cadou la rezervarea unui model din seria Galaxy S23

Cei care doresc doar să precomande un Galaxy S23, S23+ sau S23 Ultra vor primi un credit Samsung de 50$. Aceeași sumă este oferită celor care fac rezervare pentru unul dintre dispozitivele seria Galaxy Book. Cu toate acestea, cei care decid să precomandă atât un smartphone Galaxy S, cât și un laptop Galaxy Book vor primi un credit în valoare de 100 USD. Aceste bonusuri sunt oferite doar de Samsung SUA!

Prima bancnotă de 100 de dolari a fost emisă în 1862. Benjamin Franklin apare pe aversul bancnotei de 100$ din 1914. Durata medie de viață a unei bancnote de 100$ în circulație este de 22,9 ani înainte de a fi înlocuită din cauza uzurii.

Această sumă poate fi cheltuită pentru „achiziționarea de produse eligibile suplimentare” de pe site-ul oficial Samsung sau magazinul de aplicații. Compania oferă, de asemenea, un program de schimb de dispozitive care poate duce la credit care poate fi utilizat pentru o achiziție eligibilă. Acest bonus este doar pentru rezervarea unui model. Sunt informații că Samsung va oferi și un set Buds 2 Pro la cumpărarea unui telefon din seria Galaxy S23.

Samsung a anunțat oficial evenimentul Galaxy Unpacked, cu invitații postate pe site-urile oficiale din toate țările. Lansarea va începe la 10:00 AM PST (ora 20:00 în România) pe 1 februarie. Poate fi vizionată pe site-ul oficial Samsung sau pe canalul oficial YouTube. „Noua serie Galaxy S” va fi dezvăluită, cu prezentări concentrându-se pe camere și pe capacitățile de fotografiere în condiții de lumină scăzută ale Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra.