Samsung a primit 46 de premii CES 2024 Innovation Award

292
CES 2024 Innovation Award
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a primit mai multe premii CES 2024 Innovation Award într-o varietate de categorii de produse. Aceste premii înseamnă că Samsung a fost acum recunoscut pentru angajamentul său de a dezvolta produse și servicii care reimaginează viitorul, pentru o lume mai inteligentă și mai durabilă. CES 2024 va avea loc în perioada 9-12 ianuarie la Las Vegas, Nevada.

Samsung a primit premii în diferitele sale categorii de produse, inclusiv mobil, TV, audio, proiectoare, monitoare și electrocasnice. Aceste premii CES 2024 Innovation Award exemplifica modul în care – de la evoluții revoluționare în smartphone-urile pliabile, până la modurile în care îi ajută pe oameni să trăiască o viață mai durabilă – Samsung depășește limitele a ceea ce este posibil și oferă experiențe mai conectate, personalizate și mai convenabile pentru clienții săi.

Iată care sunt dispozitivele și produsele au fost premiate la CES 2024:

Galaxy Z Fold 5 în categoria imagini/fotografie digitală, cât și pentru dispozitive mobile, accesorii și aplicații. Samsung Galaxy Z Fold 5 se mândrește cu o experiență pliabilă de neegalat, cu capabilități de cameră de calitate profesională și performanțe mai puternice și inteligente. Flod 5 are cel mai subțire design Galaxy Fold de până acum, datorită noii balamale Flex reproiectată.

Pliat sau desfăcut, Galaxy Z Fold 5 strălucește ca însoțitorul esențial pentru lucru și joacă. Pur și simplu comutați între scrierea de note și calendar cu experiența simplificată Multi Window. Sau puteți face orice fel de muncă la birou pentru o experiență asemănătoare PC-ului cu Taskbar. De asemenea, puteți face fotografii fără mâini din unghiuri creative cu FlexCam.

Seria Galaxy Watch 6 în categoria fitness și sport. Noile Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic oferă îndrumări personalizate pentru sănătate, un design intenționat și o experiență mobilă îmbunătățită pentru un sine mai informat și mai sănătos – toate cu acces mai ușor chiar de la încheietura mâinii.

În materie de instrumente de monitorizare a sănătății și fitness, seria Galaxy Watch 6 este plină cu oferte de sănătate holistice și performanțe puternice, de la somn și antrenament de fitness până la informații nutriționale. Face parte din filozofia Samsung de a oferi modalități noi și convenabile de a ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine sănătatea și condiția fizică – și să ia măsuri.

Galaxy Buds FE în categoria căști și sunet personal. Dispozitivele Samsung Galaxy FE încorporează feedback-ul utilizatorilor în design și performanță pentru a oferi funcții excelente la un preț excelent. Galaxy Buds FE continuă această tradiție cu multe dintre cele mai recente inovații Galaxy pentru mai puțin.

Samsung Galaxy Buds FE oferă sunet excelent cu bas puternic și anulare activă a zgomotului (ANC) avansat și apeluri mai clare. Cu designul ergonomic și diferite dimensiuni ale vârfurilor pentru urechi și aripioare, noile căști se potrivesc confortabil în urechi. În același timp se potrivesc perfect cu alte dispozitive Samsung, inclusiv smartphone, tabletă, PC și chiar televizor, pentru utilizarea zilnică.

Samsung Health – în categoria dispozitive mobile, accesorii și aplicații. Samsung este dedicat să ofere utilizatorilor noi instrumente inovatoare care le îmbunătățesc viața. Cu Samsung Health, utilizatorii pot profita de noile funcții de sănătate revoluționare din seria Galaxy Watch, oferind informații despre sănătate ca niciodată.

Samsung Health oferă o experiență de sănătate mai personalizată, intuitivă, pentru un sine mai sănătos. Aceasta include o analiză în timp real a alergării, funcții de siguranță mereu activate și antrenament personalizat pentru somn. Indiferent de obiectivele dvs. de bunăstare, Samsung Health este conceput pentru a vă ajuta să le îndepliniți cu informații detaliate și acționabile.

Samsung Food. Lansat recent, Samsung Food, utilizează tehnologia avansată AI pentru a optimiza beneficiile pe care utilizatorii le obțin de la aplicațiile, aparatele și dispozitivele inteligente Samsung. Astfel Samsung Foof a fost premiat la CES 2024 Innovation Award în categoria AI. Aplicația este alimentată de inteligența artificială funcționează împreună cu frigiderele Samsung SmartThings Cooking și Samsung Family Hub+. Caracteristicile evidențiate includ recomandări personalizate de rețete bazate pe obiectivele alimentare și nivelurile de activitate ale utilizatorului și acces la diferite comunități de gătit unde utilizatorii pot împărtăși rețete și sfaturi.

SmartThings Energy. Premiată în categoria Smart Home, SmartThings Energy permite utilizatorilor să preia mai mult control asupra amprentei lor de carbon și să-și reducă facturile lunare la energie. Oferă modul AI Energy, care monitorizează consumul de energie al aparatelor conectate și optimizează automat funcționarea acestora. Astfel utilizatorii pot reduce consumul de energie al aparatelor electrocasnice. SmartThings Energy are o nouă funcție care oferă inclusive informații despre producția locală de energie și nivelul emisiilor de carbon.

Filtru Less Microfiber. Acest filtru Samsung a primit CES 2024 Innovation Award în categoria de Durabilitate. Less Microfiber este un filtru extern pentru mașina de spălat care reduce eliberarea de microfibre în timpul ciclurilor de spălare. Funcționarea unei mașini de spălat de patru ori pe săptămână cu filtrul poate reduce cantitatea de microfibre echivalentă cu opt sticle de plastic de 500 ml pe an. Cu Wi-Fi încorporat, utilizatorii pot verifica starea filtrului în aplicația SmartThings și chiar pot primi alerte pentru curățare sau înlocuire.

Exynos Connect U100. Premiat în categoria Tehnologii încorporate, Exynos Connect U100 de la Samsung este o soluție ultra-wideband (UWB) care oferă informații foarte precise despre distanță și locație pentru dispozitivele mobile, auto și IoT.

Exynos Connect U100 are o precizie de o singură cifră în centimetru și o precizie sub cinci grade. Acest lucru îl face deosebit de potrivit pentru urmărirea locațiilor din medii interioare provocatoare, precum și pentru aplicații AR și VR care necesită urmărirea precisă în timp real a persoanelor în mișcare.