Premiul Canstar Blue 2021 pentru satisfacția clienților primit de Samsung

362
Premiul Canstar Blue 2021 pentru satisfactia clientilor din Australia primit de Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a primit premiul Canstar Blue 2021 pentru satisfacția clienților în Australia din partea cumpărătorilor de televizoare. Canstar este o companie de cercetare de piață din Australia. Canstar Blue se concentrează pe excelența produselor și serviciilor și este o adevărată voce a consumatorilor în privința diferitelor produse din Australia și Noua Zeelandă.

Canstar Blue a chestionat peste 1.200 de consumatori care au achiziționat un televizor în ultimii doi ani și le-au cerut să îi evalueze. Aceștia au trebuit să puncteze satisfacția generală; calitatea imaginii; raportul calitate-preț; calitatea sunetului; ușurința de utilizare; designul și compatibilitatea inteligentă. Cele mai bune televizoare votate de utilizatori primesc permiul Canstar Blue 2021.

Samsung a primit o evaluare de cinci stele pentru patru din șapte valori de evaluare a consumatorilor. Consumatorii au evidențiat cu cinci stele satisfacția generală, calitatea imaginii, design/aspect și compatibilitate inteligentă. Televizoarele Samsung au primit patru stele pentru raportul calitate-preț, calitatea sunetului și ușurința în utilizare.

Premiul Canstar Blue 2021 pentru televizoarele Samsung din Australia

Astăzi, așteptăm mult mai mult de la televizoarele noastre. De la reunirea familiei la evadare, muncă și joacă, experiența TV continuă să evolueze odată cu vremurile. Australienii caută ecrane mai mari, sunet mai captivant și o platformă Smart TV ușor de utilizat„. A spus Jeremy Senior, Vicepreședinte Consumer Electronics la Samsung Australia, potrivit Samsung Newsroom. Suntem onorați să primim premiul Canstar Blue 2021, Premiul de satisfacție a clienților 2021 pentru Smart TV din Australia. Samsung a fost liderul global în televizoare în ultimii 15 ani și a auzi astfel de experiențe pozitive de la clienții noștri este o dovadă a angajamentului nostru față de ei.”

Cercetarea Canstar Blue a constatat că motivul cel mai important pentru australienii care doresc să cumpere un televizor nou a fost nevoia de a face upgrade la un Smart TV. Premiul și rezultatele sondajului Canstar Blue reafirmă angajamentul Samsung de a răspunde nevoilor în schimbare ale consumatorilor.

Australia este cea de-a șasea țară în lume după mărime, ocupând 7.617.930 km². Australia este a 14-a economie a lumii și pe locul zece după venitul pe cap de locuitor. Australia este cel mai vechi și mai uscat continent locuit.

Anul acesta, Samsung a lansat cea mai recentă inovație în tehnologia TV, Neo QLED 8K. De atunci noua serie de televizoare a primit recunoaștere pozitivă atât din partea mass-media, cât și a consumatorilor de pe piața locală australiană.

În condițiile în care consumatorii caută din ce în ce mai mult televizoare care nu numai că produc o calitate excelentă a imaginii, ci și un design elegant, portofoliul Samsung este bine plasat pentru a satisface o gamă largă de nevoi ale consumatorilor.