Premiul Nikkei 2020 pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip

431
Premiul Nikkei 2020 pentru Samsung Galaxy Z Flip
Sursa Foto: Reuters

Smartphone-ul Galaxy Z Flip a fost lansat în februarie în SUA, când a fost lansată și seria Galaxy S20. Flip-ul Samsung are un ecran mare de 6,7 inch, care se poate plia pentru a se potrivi confortabil într-un buzunar. A devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri Samsung din acest an, în ciuda prețului său mare. Acum a primit premiul Nikkei 2020 ca o recunoaștere a designului și caracteristicilor sale.

Smartphone-ul Samsung a fost desemnat unul dintre câștigătorii Premiilor Nikkei pentru produse și servicii din 2020. Samsung Galaxy Z Flip a fost premiat pentru deschiderea de noi posibilități în proiectarea dispozitivelor mobile.

Galaxy Z Flip a primit premiul Nikkei 2020

Smartphone-ul Galaxy Z Flip se pliază de sus în jos, ca un telefon flip model mai vechi. Ecranul a fost dezvoltat folosind sticlă ultra subțire (UTG) și un ecran cu diode emițătoare de lumină organică pliabil (AMOLED) dezvoltat de Samsung. Deși Z Flip are un ecran mare de 6,7 inch (17,02 cm), atunci când este pliat, acesta compact de 73,6 x 87,4 x 17,3 mm grosime – suficient de mic pentru a se potrivi confortabil într-un buzunar sau poșetă. Dispozitivul cântărește 183 de grame, la fel ca smartphone-urile convenționale. Poate sta întredeschis în diferite poziții ca un laptop, astfel încât utilizatorii să poată efectua apeluri video hands-free. Vedeți review-ul nostru pentru Flip-ul Samsung pe I❤️Samsung!

Domeniul pliabil al smartphone-urilor, realizat de Samsung, a dat o nouă viață designului smartphone-urilor. Acest design a suferit relativ puține schimbări de când Apple a lansat primul iPhone în 2007. Samsung a fost cel ce a mai revoluționat acest design cu ecranele sale uriașe cu margini rotunjite. Dar priceperea Samsung Display în materie de ecrane OLED pliabile a făcut o mică revoluție în domeniu. Rezultatul este acest excelent telefon pliabil Z Flip.

Nikkei este un premiu care recunoaște realizările oamenilor și organizațiilor care au îmbunătățit viața oamenilor. Premiile au fost create și prezentate de Nikkei Inc, una dintre cele mai mari corporații media din Japonia.

A fost lansată și o ediție Thom Browne a lui Z Flip

Samsung și-a demonstrat, de asemenea, spiritul inovativ cu o ediție limitată Galaxy Z Flip Thom Browne. Paleta largă de culori în care au fost lansate modelele Z Flip au atras atenția, în special în rândul femeilor. Apoi, în septembrie anul acesta, Samsung a lansat Galaxy Z Fold 2, un telefon / tabletă excelent. Cu un ecran de 7,6 inch, dispozitivul poate afișa mai multe aplicații simultan, la fel ca un computer obișnuit.

Nikkei recunoaște cele mai noi produse și servicii remarcabile din anul în care acordă premiul. Un total de 36 de produse și servicii din Japonia și din alte părți au fost selectate pentru 2020. În acest fel premiul Asia Nikkei 2020 este o recunoaștere a capacităților companiei Samsung în proiectarea telefoanelor mobile. Este un telefon care a îmbunătățit viața oamenilor consideră Nikkei, conform site-ului AsiaNikkei.