Prețul lui Galaxy Watch Ultra în Europa este prohibitiv

110
Galaxy watch Ultra
Sursă foto: SamLover

Tot mai multe au fost în ultimul timp informațiile despre Galaxy Watch Ultra, știm deja dimensiunea, procesorul sau memoria modelului super premium. A apărut și prețul, dar pentru piața americană și Coreea de Sud. Acum am aflat și cât va costa ceasul în Europa, iar veștile nu sunt deloc bune.

Galaxy Watch Ultra va fi dezvăluit la Paris luna viitoare la următorul eveniment Unpacked al Samsung. Recent, un zvon a sugerat că Galaxy Watch Ultra ar avea un preț de aproximativ 700 de dolari în SUA. Acest preț ar face viitorul ceas inteligent Samsung mult mai scump decât Galaxy Watch 5 Pro.

Când au apărut primele informații despre prețul în SUA a lui Watch Ultra multă lume spera să fie o greșeală. Se pare că nu a fost. Prețurile europene pentru Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch 7 și Galaxy Buds 3 au apărut online, potrivit SamMobile. Astfel am aflat că Galaxy Watch Ultra va fi la fel de scump în Europa cum va fi în America.

Listări pentru viitoarele ceasuri Samsung au apărut deja pe diverse site-uri de vânzare cu amănuntul. Astfel am aflat că Galaxy Watch Ultra ar putea costa undeva între 689 și 699 euro pe Bătrânul Continent. Nu este prea departe prețul la care a fost vândut primul Apple Watch Ultra lansat în 2022.

Până la sfârșitul lui 2023, au fost emise 513 variante de monede comemorative de 2€. Prima monedă comemorativă de 2€ a fost emisă de Grecia cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2004. Discobolul (sculptura lui Myron) este pe monedă.

Cumpărarea viitoarelor ceasuri Samsung va fi o afacere costisitoare. Modelul Galaxy Watch 7 este listat cu un preț de 319 euro pentru varianta Bluetooth de 40 mm și 349€ pentru varianta Bluetooth de 44 mm. Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro vor costa 229, respectiv 319 euro.

Totuși, aceste prețuri este posibil să nu fie exacte. Dar, cu mai puțin de o lună până la lansarea oficială, prețurile sunt probabil foarte aproape de realitate. În acest fel trebuie să băgați mâna destul de adânc în buzunar pentru a cumpăra un Watch Ultra sau un Watch 7.

Am aflat recent că Galaxy Z Fold 6 va costa cu 100 de dolari mai mult decât Galaxy Z Fold 5, probabil tot atât veți plăti în plus și în Europa, dar în euro. Sigur situația va fi la fel cu Galaxy Z Flip 6.