A apărut prețul pentru Europa la viitoarele tablete Galaxy Tab S9 FE

357
A aparut pretul pentru Europa la cele doua modele Galaxy Tab S9 FE
Sursa foto: androidpolice.com

Samsung urmează să lanseze tabletele Galaxy Tab S9 FE și Galaxy S9 FE+ în curând. Acest lucru a fost confirmată recent de o menționare accidentală pe o pagină de destinație Bixby. Anterior cele două tablete Fan Edition au fost certificate de mai multe instituții internaționale de acreditare din diferite țări. Acum am aflat prețul pentru Europa la cele două tablete Samsung Galaxy Tab S9 FE

Informațiile de până acum despre cele două tablete Fan Edition indică unele sacrificii în mare măsură așteptate în departamentul de hardware, față de tabletele din seria Galaxy Tab S9. Galaxy Tab S9 FE și Galaxy S9 FE+ au un ecran LCD în loc de Dynamic AMOLED și un procesor Samsung Exynos față de unul Qualcomm Snapdragon în seria Galaxy Tab S9.

Prețul pentru Europa pentru Galaxy Tab S9 FE și Galaxy S9 FE+

Se așteaptă ca Samsung să lanseze în curând cele două tablete, posibil însoțite de Galaxy S23 FE de gamă medie. Recent, tabletele au fost menționate pe o pagină de destinație Bixby confirmând astfel existența și sosirea iminentă. Acum avem informații despre prețul pentru Europa al celor două dispozitive și nu este o veste încurajatoare.

Potrivit Androidpolice, SamInsider a obținut o captură de ecran din baza de date a unui retailer European. Vedem de aici un preț de pornire de 550€ (~595$) pentru Galaxy Tab S9 FE (ecran de 11 inch -27,94 centimetri) cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Pentru comparație, Galaxy Tab S7 FE a costat 530$ modelul cu 4 GB RAM și 64 GB stocare. Modelul cu 6 GB RAM + 128 GB stocare a costat cu 70 de dolari în plus.

Bancnotele din Statele Unite, de 1$, 2$, 5$, 10$, 20$, 50$ și 100 de dolari cântăresc fiecare un gram. Moneda de 1 dolar are o greutate de 8,1 grame. 1 milion de dolari în bancnote de 100 de dolari cântăresc aproximativ 10 kg.

Între timp, Tab S9 FE+ (ecran de 12,4 inch – 31,50 cm) are un preț de pornire de 750€ (~ 810$). Aceasta înseamnă că modelul “Plus” va costa cât Galaxy Tab S9 lansat recent, care începe de la 800$ în SUA. SamInsider nu a dezvăluit retailerul care a dezvăluit aceste informații, deși publicația a mai fost implicată în alte scurgeri de prețuri de la același retailer în acest an.

Prețurile pot varia în Uniunea Europeană din cauza taxelor și tarifelor diferite, dar acesta este punctul de plecare. Dar, la prima vedere, prețul pentru Europa al celor două tablete nu este un semn bun pentru fani.

Galaxy S23 FE poate fi lansat și el în orice moment

Deși nu se cunosc foarte multe despre specificațiile hardware ale duo-ului Galaxy Tab S9 FE, zvonurile din ultimul timp ne-au dat o idee despre la ce să ne așteptăm. De exemplu, vitezele de încărcare cu fir de 45 W ale tabletei și prezența a două camere la spate le-am aflat din certificarea FCC. Tot de acolo știm despre suportul pentru stylus-ul S Pen și prezența unei tastaturi.

Samsung va folosi cel mai probabil același design de la seria Galaxy Tab S9, dar asemănările s-ar termina aici. Unele dintre compromisurile așteptate în departamentul de hardware intern includ un ecran LCD în loc de ecranul Dynamic AMOLED aflat pe Galaxy Tab S9, Galaxy tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra.

Tabletele Fan Edition ar trebui să fie o alternativă mai ieftină la seria Galaxy Tab S9. Ambele variante FE au cipul Exynos 1380, mai puțin puternic decât Snapdragon 8 Gen 2 aflat pe seria Galaxy Tab S9. Nu știm încă o dată de lansare concretă din partea Samsung, deși presupunem că aceste tablete vor fi lansate împreună cu Samsung Galaxy S23 FE, oricând în perioada următoare, sigur înainte de sfârșitul anului 2023.