Prețul căștilor Samsung Galaxy Buds Pro în Europa: destul de mare!

652
Pretul Samsung Galaxy Buds Pro in Europa destul de mare
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung va lansa noul său set wireless Galaxy Buds Pro în același timp cu seria Galaxy S21. Aceste căști TWS sunt asemănătoare ca design cu Galaxy Buds+, oarecum surprinzător, când toată lumea se aștepta la o urmare pentru Galaxy Buds Live. Avem acum detalii despre prețul în Europa al viitorului set audio Samsung. Nu este ieftin!

Samsung a lansat noi versiuni ale căștilor Galaxy Buds într-un ritm destul de rapid începând cu 2019. Prima versiune a apărut cu seria Galaxy S10, apoi Buds+ cu Galaxy S20 și Buds Live cu Galaxy Note 20. Galaxy Buds Pro va sosi la începutul anului 2021. În curând îl veți putea achiziționa în același timp cu Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. În același timp aproape sigur va fi oferit ca bonus la achiziționarea prin precomandă a unuia dintre telefoanele seriei S21.

Samsung Galaxy Buds Pro va costa 229 de euro în Europa

Am văzut deja noile căști Samsung Galaxy Buds Pro în diferite imagini provenite chiar de la Samsung PR (Public relations). În ceea ce privește designul, nu mai există surprize. O serie de detalii tehnice au fost dezvăluit anterior când setul Samsung a apărut pe site-ul american FCC. Dar cât ar trebui să coste? Este clar că Galaxy Buds Pro va fi cel mai scump Buds de până în prezent. Samsung Galaxy Buds Pro va avea un preț în Europa de 229 €. Acest lucru face setul cu câteva zeci de euro mai scump decât Galaxy Buds Live.

Dar, pentru acești bani primești cele mai bune căști Samsung de până acum. La urma urmei, nu se numesc Pro degeaba. Noul design ar trebui să ofere o calitate a sunetului și mai bună. Va avea și noi opțiuni ANC și detectarea vorbirii, care să merite, sperăm, acest „preț pro”. Noul set wireless va avea și caracteristica 3D Spatial Audio.

În general sufixul „Pro” se adaugă pentru a desemna un produs mai puternic, mai performant. Pro este asociat de majoritatea cumpărătorilor cu un produs semnificativ mai bun. Pentru comparație, particula „+” poate însemna o simplă creștere a dimensiunii sau caracteristicilor.

Chiar dacă vor fi oferite ca bonus la seria Galaxy S21, șansele sunt să le obțineți gratuit doar cu modelele Galaxy S21+ sau S21 Ultra. Conform GalaxyClub, sunt prea scumpe pentru a fi oferite gratuit cu modelul de bază. Vor fi oferite doar cu modelele mai scumpe.

Prezentarea căștilor Galaxy Buds Pro va avea loc în ianuarie în același timp cu seria S21. Noile căști vor ajunge în magazinele din România în același timp cu seria Galaxy S21. Astfel în curând veți avea posibilitatea de a alege o versiune neagră, argintie și violet. Alte culori – dacă sunt planificate – vor urma mai târziu în 2021.