Prețurile pentru seria Galaxy S21 dezvăluite de operatorul belgian Voo

451
Preturile pentru seria Galaxy S21 dezvăluite de operatorul belgian Voo
Sursa Foto: via gizmochina.com

Se așteaptă ca Samsung să oficializeze seria Galaxy S21 săptămâna viitoare. Seria emblematică a continuat să domine titlurile și Samsung a fost destul de generos cu noile modele în privința specificațiilor. Acum un operator de telecomunicații din Belgia – Voo a dezvăluit din greșeală prețurile pentru viitoarea serie Samsung.

Operatorul belgian a afișat accidental prețurile la care vor fi comercializate cele trei modele în Europa și fișa tehnică tehnică. Deși paginile au fost eliminate rapid, un tipster a reușit să facă câteva capturi de ecran înainte de eliminare. Aceste prețuri sunt apropiate de cele estimate de noi pentru seria Galaxy S21. Sigur că ceste prețuri pot varia ușor în țările din Europa, în funcție de TVA, operatorul de telefonie sau magazin.

Prețuri în Europa pentru seria Galaxy S21

În același timp cu prețurile au fost afișate și mai multe detalii despre specificații, conform GizmoChina. Seria Galaxy S21 vine cu sistemul de operare Android 11, ecrane Dynamic AMOLED, un conector USB-C, procesoare noi și multe altele. Modelele vin, de asemenea, cu încărcare rapidă și suport pentru încărcare fără fir. Multe dintre aceste specificații le știm deja și au fost publicate de noi pe site. Iată prețurile apărute la operatorul belgian Voo:

  • Samsung Galaxy S21 cu 128GB stocare costă 849 de euro
  • Samsung Galaxy S21+ cu 128GB stocare 1.049 euro
  • Samsung Galaxy S21 Ultra cu 128GB stocare costă 1.399 euro

Echivalentul acestor prețuri în România este, cu aproximație în funcție de cursul valutar, de 4.135, 5.110 și 6.815 lei. Sigur aceste prețuri pot varia în România în funcție de vânzător și alți factori. Acestea sunt prețurile pentru modelele de bază ale seriei Galaxy S21. Ca o primă constatare seria S21 are un preț mai mic în ​​comparație cu predecesorii săi. Modelele de bază ale Galaxy S20, Galaxy S20+ au avut un preț de 999 și 1.099 euro. Cu toate acestea modelul vedetă Samsung Galaxy S20 Ultra a avut preț de 1.349 de euro. Este un preț mai mic decât la noul S21 Ultra.

Voo este o companie belgiană fondată în 2006. Este principalul operator de cablu din Valonia și o parte din regiunea Bruxelles. Voo oferă televiziune prin cablu, internet în bandă largă și telefonie fixă și mobilă prin rețeaua Telenet.

Galaxy Unpacked 2021 are loc pe 14 ianuarie

Sunt informații că seria S21 nu va avea slot pentru card micro-SD. În acest fel utilizatorii vor rămâne definitiv cu spațiul de stocare inițial. În acest fel, în funcție de cum utilizați telefonul, ar fi recomandat să optați pentru varianta cu cel puțin 256GB. Sigur că în acest caz va crește prețul telefonului Samsung.

Compania Voo nu a oferit alte detalii despre disponibilitatea noilor smartphone-uri emblematice din seria S21. Dar ne așteptăm ca aceste dispozitive să vină pe piața europeană la scurt timp după dezvelirea lor oficială. Am scris recent că Samsung Galaxy S21 Ultra va suporta rezoluția WQHD+ la o rată de reîmprospătare de 120Hz. Deci, acesta va fi un deliciu pentru fanii care așteaptă cu nerăbdare dispozitivele.

Vă reamintim că noile modele vor fi lansate în premieră mondială în 14 ianuarie la Samsung Galaxy Unpacked 2021.