Acasă Stiri Private Share, aplicație de partajare a fișierelor bazată pe blockchain

Private Share, aplicație de partajare a fișierelor bazată pe blockchain

Samsung are deja funcționalitatea sa Quick Share pentru partajarea locală a fișierelor, pe mai multe smartphone-uri. Compania are și o partajare bazată pe Ultra-wideband (UWB) pentru modelul Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Acum, se pare că firma lucrează la o modalitate de securizare a fișierelor după ce au fost partajate. Se numește Private Share.

Se pare că Private Share este o aplicație de transfer de fișiere securizată bazată pe blockchain, care permite expeditorilor să stabilească o dată de expirare pentru fișierul partajat. Fișierele partajate sunt șterse de pe telefonul destinatarului după data / ora expirării, asemănător cu funcționalități similare văzute pe Snapchat și Signal.

Samsung utilizează blockchain-ul pentru un transfer de fișiere sigur

Există mai multe moduri prin care puteți transfera fișiere între dispozitive mobile. Puteți utiliza Bluetooth, NFC, Partajare în apropiere, Partajare rapidă Samsung sau pur și simplu trimiteți destinatarului un e-mail dacă nu este un fișier mare. Întrebarea rămâne, cum te descurci pentru a asigura securitatea a ceea ce tocmai ai împărtășit? Rezolvarea tocmai a apărut: Private Share.

Samsung pare să fi gândit în același mod. Am aflat că gigantul tech a dezvoltat o nouă aplicație numită Private Share. Această aplicație va valorifica puterea blockchain-ului pentru a permite un transferul de fișiere securizat. Aplicația va permite utilizatorilor să-și partajeze fișierele în mod privat. Este același concept ca în mesageria efemeră. Expeditorul va putea seta o dată de expirare pentru fișiere. Fișierele partajate vor fi șterse automat de pe dispozitivul destinatarului după expirare.

Music Share permite prietenilor tăi să se conecteze la unul dintre dispozitivele tale audio și să redea muzică pe boxele Bluetooth. Vor trebui să se asigure că Music Share este activat și pe telefonul lor. De asemenea, trebuie să aibă Wi-Fi și Bluetooth activat.

Destinatarii vor fi, de asemenea, împiedicați să redistribuie fișierele, conform SamMobile. Aplicația nu le va oferi opțiunea de a redistribui fișierul. Capturile de ecran ar fi, de asemenea, dezactivate aparent, dar nimic nu împiedică pe nimeni să facă o fotografie a ecranului dispozitivului cu un alt dispozitiv.

Aplicația va funcționa la fel ca Quick Share, atât expeditorul cât și destinatarul vor trebui să aibă aplicația Private Share. Expeditorul va trimite o cerere de transfer care, atunci când este acceptată de destinatar, va crea un canal și va începe transferul.

Private Share va fi utilă când va fi pe mai multe telefoane Galaxy

Foarte probabil ca aplicația Private Share să fie lansată ca una dintre noile caracteristici aflate pe pe seria Galaxy S21. Așa cum a făcut-o cu Quick Share și Music Share, aplicația va fi apoi rapid lansată pe flagship-urile anterioare. Cu siguranță va ajunge și pe unele telefoane mid-range. Această aplicație va fi cu adevărat utilă pentru utilizatorii Samsung când este disponibilă pe o gamă largă de dispozitive Galaxy.

Din fericire, nu va trebui să așteptăm mult pentru seria Samsung Galaxy S21. Am scris deja că seria va fi lansată în luna ianuarie și va ajunge la vânzare la sfârșitul aceleiași luni. Recent au apărut aproape toate caracteristicile și specificațiile seriei Galaxy S21.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...