Producția de telefoane Galaxy Z Fold 2 va crește de trei ori

588
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a parcurs un drum lung de la primul Galaxy Fold, deoarece Galaxy Z Fold 2 este aproape fără rame. Fără nicio întrerupere de la crestătură, cu excepția unui mic decupaj cu o singură gaură pentru camera selfie, experiența pe ecran complet a devenit incredibilă.

Volumul inițial de producție pentru Galaxy Z Fold 2, se estimează că va crește de cel puțin trei ori față de predecesorul său. Samsung a luat în considerare reacția extraordinară a pieței și cumpărătorilor, potrivit The Korea Herald. Aproximativ 10.000 de bucăți din Z Fold 2 vor fi alocate pentru operatorii de telefonie mobilă din Coreea și magazinele independente. Comparativ cu prima ediție Galaxy Fold, aceasta este o creștere de trei ori a numărului de bucăți.

Peste 500.000 de Galaxy Z Fold 2 vor fi vândute în acest an

Capacitatea de producție a companiei Samsung pentru smartphone-uri pliabile a fost crescută, în timp ce cererea pare să crească„. Este declarația unui înalt oficial al uneia dintre companiile de telefonie mobilă din Coreea de Sud.

Compania de cercetare de piață Counterpoint Research a anticipat că Z Fold 2 ar putea vinde peste 500.000 de unități în întreaga lume în acest an. Samsung a vândut anul trecut mult peste 400.000 de unități din primul Galaxy Fold la nivel mondial.

Limba coreeană este o limbă izolată adică, nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă. Coreea de Sud este considerată una dintre societățile cele mai omogene din punct de vedere etnic din lume. Etnicii coreeni reprezint aproximativ 96% din populația totală.

Numai pentru ediția Galaxy Z Fold 2 Thom Browne, aproximativ 230.000 de sud-coreeni au solicitat achiziția în ultimele două zile. Ediția Thom Browne a fost limitată de Samsung la 5.000 de unități la nivel mondial. În Coreea de Sud vor fi disponibile doar 1.000 de bucăți.

Astfel cei 230.000 de solicitanți au participat la o tragere la sorți pentru a cumpăra ediția limitată Thom Brovne. Cei selectați la tragerea online pentru șansa de a achiziționa Z Fold 2 Thom Browne Edition vor primi produsul în 25 septembrie.

Prețul în Coreea de Sud pentru această ediție specială este de 3,96 milioane de woni ~2.815 euro. Pachetul conține un Fold 2 cu o husă în culorile Thom Browne, Galaxy Watch 3 (41 mm) și curele personalizate. Mai sunt în cutie, un set Galaxy Buds Live, fiecare dispozitiv însoțit de încărcătorul aferent.