Proiecție spectaculoasă 3D la Milano pentru seria Galaxy S23

334
Proiecție spectaculoasa 3D la Milano pentru Galaxy S23
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung este în focul pregătirilor pentru lansarea seriei Galaxy S23, eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare, miercuri. Pentru mai multă publicitate în jurul noilor flagship-uri înainte de marele eveniment de lansare de pe 1 februarie, compania a realizat o proiecție 3D spectaculoasă care promovează dispozitivele pe o clădire de birouri din Italia. Proiecția acoperă partea din față a clădirii Samsung District din Milano cu niște imagini care evidențiază capacitățile camerei telefoanelor viitoarei serii emblematice Samsung.

După cum puteți vedea în videoclipul din articol, Samsung prezintă diverse caracteristici ale camerelor din gama Galaxy S23. Compania se concentrează, printre altele, pe zoom și fotografiile în lumină scăzută. „Preparati ad accendere la notte”, spune videoclipul în italiană la sfârșit, care înseamnă „ Pregătește-te să luminezi noaptea – Get ready to light up the night”. „Wooow” și „Zoom” sunt alte expresii de slogan văzute în videoclip.

Camerele foto în centrul atenției Samsung cu seria Galaxy S23

Samsung nu creează acest hype în jurul camerelor seriei Galaxy S23 degeaba. Conform informațiilor, noile telefoane se conturează a fi foarte puternice în departamentul foto. Chiar dacă Galaxy S23 și S23+ nu vin cu noutăți spectaculoase în materie de camere, S23 Ultra pare să ridice foarte mult ștacheta în materie de fotografii cu smartphone-ul. Cel puțin acest lucru este scos în evidență de proiecția 3D de pe clădirea din Milano.

Cu aproape 1,4 milioane de locuitori Milano al doilea oraș din Italia, după Roma. Catedrala din Milano, Duomo di Milano, este cea mai mare din Italia și a 5-cea ca mărime din lume. Construcția a durat 579 de ani (1386 – 1965).

Samsung Galaxy S23 Ultra va avea o cameră de 200 megapixeli la spate cu abilități foto incredibile. Samsung echipează telefonul cu o camera ISOCELL HP2 de 200MP de a treia generație, potrivit AndroidHeadlines. Noua cameră aduce tot ce a fost mai bun pe primele două generații de camere de 200MP. Vedeți mai jos impresionanta proiecție 3D a Samsung de pe clădirea din Milano.

Galaxy S23 și Galaxy S23+ vor avea o cameră principală de 50MP, la fel ca modelele de anul trecut. Sunt informații că această cameră este actualizată față de cea de anul trecut. La fel a făcut Samsung cu obiectivul ultrawide. În ciuda faptului că păstrează rezoluția de 12MP, camera ultrawide de pe noile flagship-uri Galaxy este una mai nouă. Chiar dacă cele două modele mai mici nu primesc o nouă camera principală, probabil procesarea și software-ul bazat pe AI va îmbunătăți calitatea fotografiilor.

Întreaga serie Galaxy S23 primește o nouă cameră selfie de 12MP. Dacă pentru Galaxy S23 și S23+ este un pas înainte, pentru S23 Ultra este o degradare de la o cameră de 40MP aflată pe Galaxy S21 Ultra și S22 Ultra.