Proiectorul Samsung The Freestyle Gen 2 cu Gaming Hub lansat

322
Samsung The Freestyle Gen 2
Sursa foto: via phonearena.com

Proiectorul Samsung TheFreestyle primește în sfârșit o continuare! Gigantul sud-coreean tocmai a anunțat că sunt deschise precomenzi pentru proiectorul său Samsung Freestyle Gen 2, primul proiector portabil din lume cu cloud-gaming încorporat, care funcționează cu un controler Bluetooth.

Proiectorul poate transforma un tavan într-un ecran de până la 100 de inch (2,54 metri) și poate oferi acces la platforme de streaming populare. De asemenea, dispozitivul dispune de Samsung Gaming Hub. Astfel utilizatorii vor putea juca jocuri de la Xbox și alți parteneri de streaming. Amintim aici doar pe NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream, Arcade și Blacknut, fără nicio consolă necesară.

Samsung The Freestyle Gen 2 – divertisment fără limite

„Samsung The Freestyle Gen 2 este unic pe piață. Oferă acces instantaneu la aceleași aplicații de divertisment de streaming de care vă bucurați pe televizorul dvs. Samsung. În plus, configurarea este foarte simplă. Puteți proiecta cu ușurință emisiunile preferate – și acum chiar să transmiteți în flux mii de jocuri populare – la înaltă definiție pe marele ecran oriunde, acasă sau, dacă ați campat undeva în weekend.” A declarat James Fishler, Senior Vice President, Home Entertainment & Display Division, Samsung Electronics America, potrivit PhoneArena.

Mai important, proiectorul portabil acceptă o gamă largă de controlere și aplicații Bluetooth, cum ar fi Spotify, YouTube și Twitch. Funcționează pe sistemul de operare Tizen, deci oferă servicii încorporate, aplicații și alte avantaje ale televizoarelor inteligente Samsung. În plus, noul proiector Freestyle oferă utilizatorilor acces gratuit la televizor cu Samsung TV Plus.

Twitch este o platformă americană de streaming care le permite oamenilor să transmită în direct o gamă largă de activități către publicul care o folosește pentru a viziona acele fluxuri. Este ca YouTube, cu excepția faptului că tot conținutul este live.

Proiector portabil Samsung The Freestyle Gen 2 cu Gaming Hub proiectează conținut pe o suprafață cu o diagonală între 30 și 100 de inch. Mai mult, proiectorul se optimizează automat pentru vizionare Full HD (1080 x 1920). Proiectorul include un suport care poate fi înclinat și rotit la 180° pentru vizualizare de la podea până la tavan.

Samsung Freestyle Gen 2 este disponibil pentru precomandă pentru 800$ la magazinul online Samsung. Clienții care precomandă proiectorul portabil până pe 30 august vor primi o husă gratuită, cu clasificare IP55, rezistentă la apă și praf. Aceasta costă separat 60 de dolari.