Pulse SMS a fost lansat pentru smartwatch-urile Samsung

1377
Pulse SMS este una dintre cele mai bune aplicații de messenger terță parte pentru dispozitive mobile. Aplicația SMS și MMS de ultimă generație, rapidă și sigură, este dotată cu toate caracteristicile și personalizarea dorită. În plus, vă permite să vizualizați și să trimiteți mesaje nu numai de pe telefon. Pulse SMS are aplicații client pentru Android, MacOS, Windows, Linux, Wear OS, Android TV, Chrome și Web. Și, în sfârșit, este disponibil și pe dispozitivele Tizen, potrivit site-ului IotGadgets. Klinker Apps, dezvoltatorii de programe Pulse SMS, a anunțat că aplicația Pulse SMS este acum disponibilă pentru smartwatch-urile Samsung. Ceasurile inteligente produse de gigantul tech sud-coreean funcționează cu sistemul de operare Tizen. Klinker Apps menționează în mod specific numai pe Galaxy Watch și Samsung Gear S3 în tweetul lor de anunț.
Pulse SMS disponibil pentru smartwatch-urile Tizen
Deci rămâne să vedem dacă în viitor vor fi susținute mai multe dispozitive Tizen. Samsung are mai multe dispozitive wearable în portofoliu dintre care mai amintim pe Samsung Gear S2 și Samsung Gear Sport. Dacă aveți un smartwatch Samsung Galaxy Watch sau unul Samsung Gear S3, puteți merge la Samsung Galaxy Apps, magazinul de aplicații Samsung, pentru a descărca aplicația. Pentru a descărca Pulse SMS pentru smartwatch-ul Samsung, deschideți aplicația Galaxy Wearable de pe telefonul dvs. conectat, atingeți fila Settings (Setări) și apoi apăsați Samsung Galaxy Apps. Acum căutați „Pulse SMS” și atingeți Descărcare pentru a instala. Aplicația va fi instalată pe ceas.

Klinker Apps Inc. a fost lansat în ianuarie 2013, de Jake Klinker și Luke Klinker. Fondator a fost Jake pe când ambii frați erau studenți la Universitatea din Iowa în Statele Unite. Cu Pulse SMS se pot trimite imagini, videoclipuri, GIF-uri amuzante, audio, locație, contacte și multe altele.

În ceea ce privește caracteristicile, Pulse SMS vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Acestea includ teme, scheme de tastatură, modalități de comandă și multe altele. Există un dosar de conversații private care vine cu protecție prin parolă / amprentă, astfel încât să-l puteți accesa numai personal. De asemenea, puteți crea propriile dosare. Pulse SMS vă permite, să vă programați mesajele, astfel încât să nu pierdeți niciodată o zi de naștere a celor dragi. Cu un cont Pulse SMS, puteți să creați o copie de rezervă a mesajelor dvs. și să le accesați pe dispozitive și platforme. Și cea mai bună parte este că toate acestea sunt absolut gratuite.