Purificatorul de apă Samsung Bespoke certificat de NSF

317
Purificatorul de apa Samsung Bespoke certificat de NSF
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Purificatorul de apă Samsung Bespoke a fost primul din lume certificat pentru performanța de îndepărtare a „micro-plasticelor”. Certificarea a fost acordată de către NSF International. NFS este un laborator de purificare a apei potabile aprobat oficial de Institutul Național American de Standarde (ANSI) și o organizație care cooperează cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Micro-plasticele sunt particule mici care sunt greu de identificat cu ochiul liber aflate în apă. Mai sunt cunoscute ca substanțe periculoase care amenință sănătatea, precum și poluarea mediului. NSF International și ANSI au pregătit standarde internaționale de testare pentru performanța de îndepărtare a micro-plasticului încă din 2019. Acum cele două organizații le-au anunțat oficial. Purificatorul de apă Samsung Bespoke – Bespoke water purifier este primul din lume certificat cu noul standard.

Samsung Bespoke certificat de NSF

Purificatorul de apă la comandă Samsung Bespoke a fost lansat de Samsung în martie acest an. Acesta elimină din apă metale grele (plumb, arsenic, mercur); compuși perfluorurați (PFOA, PFOS); hormoni de mediu (nonilfenol); și analgezice antiinflamatoare (ibuprofen, naproxen). În urma acestei certificării, are un total de 83 de certificări pentru performanța de purificare a apei. Poate elimina printre altele: substanțele farmaceutice și contaminanții cum ar fi micro-plastice; stabilizatori nervoși (Meprobamat); și antibiotice (Trimetoprim).

În plus, s-a certificat că materialul sistemului de purificare a apei, inclusiv toate piesele care vin în contact cu apa, este ferit de peste 1.000 de substanțe nocive. Numele modelului de certificare NSF este RWPaxy1bcde(z), standardele de certificare sunt NSF/ ANSI 42, 53, 401; NSF/ ANSI/ CAN 372. Purificatorul de apă Samsung Bespoke are cel mai mare număr de certificări NSF din Coreea.

NSF International a fost fondată în 1944 de Școala de Sănătate Publică a Universității din Michigan, SUA ca Fundație Națională. Este un organism de certificare independent și deservește companii din peste 150 de țări din lume.

Purificatoarele de apă Samsung Bespoke sunt echipate cu un „sistem de filtrare în patru trepte”. Filtrează substanțele străine din apa de la robinet în patru pași, inclusiv filtrul PRE, filtrul UF și filtrul POST compus din sedimente și blocuri de carbon.

În plus, Samsung Electronics a aplicat procesul de dezvoltare a filtrului după ce a primit sfaturi din partea mediului academic și a organizațiilor de certificare cu privire la „noi poluanți din apa potabilă”. Aceștia devin o problemă socială în toate țările din lume și sunt monitorizați continuu.

Un purificator de apă Samsung foarte eficient

Purificatorul de apă Samsung este de tip modular sub chiuvetă și oferă opțiuni de personalizare îmbunătățite. Utilizatorii pot comanda produsul cu un singur robinet sau mai multe robinete, în funcție de preferințe. Purificatorul de apă Samsung elimină foarte eficient foarte multe substanțe toxice din apa folosită zilnic. Purificatorul Samsung Bespoke vine în negru, alb, roz-auriu, bleumarin, verde și argintiu și poate purifica zilnic aproximativ 2.500 de litri de apă.

Cei cinci poluanți majori din apă sunt:

  • Particule fine, cum ar fi micro-plasticele
  • Compuși perfluorurați derivați din apele reziduale industriale (PFOA, PFOS)
  • Substanțe biologice dăunătoare, cum ar fi toxine de alge și paraziți patogeni
  • Produse farmaceutice și bisfenoli Hormoni de mediu
  • Metale grele, cum ar fi plumbul, arsenul și mercurul

În plus, purificatorul de apă Samsung Bespoke folosește o conductă de apă directă din oțel inoxidabil pentru a reduce preocupările legate de coroziune și contaminare. Vedeți pe I❤️Samsung și la ce trebuie să fii atent atunci când alegeți un purificator de aer Samsung!

Funcția inclusă „Smart Clean Care” gestionează igiena. Mai are și o funcție de scurgere automată a apei care s-a acumulat în conducta interioară dacă nu este folosită timp de 4 ore și o funcție de sterilizare electrolitică automată a conductei de apă directă la fiecare 3 zile.

Samsung a implementat un sistem de purificare a apei pentru ca utilizatorii să poată bea în siguranță apa de la robinet”. A declarant Yang Hye-soon, vicepreședinte al diviziei electrocasnice a Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.