Galaxy Tab Active Pro Enterprise Edition varianta LTE, lansată în UK

781
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Tab Pro Active a fost lansată în Marea Britanie ca un dispozitiv Enterprise Edition optimizat pentru întreprinderi. Tableta este acum disponibilă pentru a fi achiziționată la un preț nedezvăluit, cu excepția cazului în care completați un formular pe numele companiei dvs. Cu toate acestea, varianta de consum aflată deja pe piață, a fost lansată oficial în Germania cu un preț de 679 euro. Prin urmare, Tab Active Pro Enterprise Edition poartă probabil un preț echivalent în Marea Britanie.

Ce face ca Galaxy Tab Active Pro să fie o tabletă Enterprise Edition perfectă? Există o serie de funcții care fac din Galaxy Tab Active Pro o alegere excelentă pentru clienții care se ocupă de afaceri, pentru intreprinderi. Pentru început, este un dispozitiv robust, are o construcție certificată cu standardul militar american MIL-STD 810G și este rezistentă la praf și apă cu IP68.

Galaxy Tab Active Pro EE, compatibilă cu Samsung DeX și protejată de Samsung Knox

În plus, tableta este compatibilă cu Samsung DeX, deci poate oferi o experiență asemănătoare cu PC-ul, cu sau fără un PC în apropiere. De asemenea, platforma de securitate Samsung Knox protejează datele confidențiale și nu numai. Samsung Knox asigură gestionarea și desfășurarea ușoară a patch-urilor de securitate în cadrul unei companii pe timp mai îndelungat. Și nu în ultimul rând, includerea unui S Pen deschide o mulțime de posibilități pentru o productivitate îmbunătățită.

Ca specificații, Galaxy Tab Active Pro Enterprise Edition ar trebui să aibă aceleași interioare ca și varianta de consum. Tableta are un afișaj LCD de 10,1 inch (255,4 mm) cu 1920×1200 pixeli și raport de aspect de 16: 10. Un procesor Qualcomm Snapdragon 710 împerecheat cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare extensibilă cu până la 512 GB prin microSD, sunt la bord.

LTE (Long-Term Evolution) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date. LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

Un acumulator Li-Ion de 7.600 mAh este la bord și sistemul de operare Android 9 Pie este pe partea de software. O cameră foto de 13 MP pe spate și una de 8 MP frontal, se ocupă de fotografii. Tableta este comercializată în versiuni LTE și Wi-Fi. Galaxy Tab Active Pro Enterprise Edition pentru Marea Britanie va fi comercializată doar în variantă 4G LTE.

Recent gigantul high-tech a anunțat lansarea mai multor dispozitive Enterprise Edition în UK. Au fost anunțate Samsung Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy A40, Samsung Galaxy A50 și Galaxy Xcover 4s. Toate acestea vor avea parte de patru ani de actualizări periodice de firmware. Ca actualizări majore de software și modelele Enterprise Edition obțin tot două actualizări ale sistemului de operare.