Acum puteți gestiona Samsung Cloud prin browser pe PC

1803

Samsung Cloud a fost cel mai convenabil mod de a face copii de siguranță ale telefonului dvs. Galaxy. Prin actualizarea la Android 8.0 Oreo, Samsung Cloud Drive a adăugat posibilitatea de a stoca cu ușurință fișiere individuale. Dar, managementul convenabil de la un laptop a rămas o temă deschisă. Există o aplicație Windows 10 pentru aceasta, dar s-a dovedit a fi atât de săracă încât nu o putem numi un lucru serios.

Printre alte noutăți care vin cu Android 9.0 Pie, vine un lucru poate interesant. Conform GalaxyClub aduce posibilitatea de a gestiona Samsung Cloud prin intermediul unui browser. Acum, puteți gestiona Samsung Cloud direct dintr-un browser, de exemplu pe PC sau laptop. Acest lucru face serviciul mult mai convenabil de utilizat.

Și într-adevăr, dacă mergeți la pagina acasă, vă puteți conecta pur și simplu la contul dvs. Samsung Cloud prin browserul dvs. După ce v-ați conectat, veți găsi o interfață destul de clară. Veți vedea imediat toate datele pe care le aveți deja în Cloud, Cloud Drive și folderele Knox / Secure. Aveți acces la fotografiile și fișierele dvs., dar obțineți, de asemenea, o perspectivă asupra datelor sincronizate de la toate tipurile de aplicații Samsung.

Se pot gestiona date și copii de siguranță ale telefoanelor Galaxy

De asemenea, puteți gestiona de pe un PC desktop sau laptop date și copii de siguranță ale telefoanelor Galaxy actuale sau mai vechi. În general, Samsung Cloud cu interfața browserului câștigă în mod clar din punct de vedere al funcționalității. Desigur, trebuie să vedeți dacă acest lucru aduce o valoare suplimentară suficientă pentru dvs. comparativ cu serviciile Cloud de la Google. Dropbox, și alții, care comută adesea telefoane Galaxy sau doresc să facă backupuri regulate, are o opțiune bună pentru Samsung Cloud.

Dropbox este un serviciu de găzduire (hosting) a fișierelor, operat de Dropbox, Inc. cu sediul în San Francisco, California. Dropbox, Inc., a fost înființată în anul 2007 ca o companie start-up. Dropbox are modelul de afaceri freemium și este disponibil în 17 limbi.

În august 2016, Samsung a lansat Samsung Cloud , platforma sa specială de stocare în cloud cu 15 GB de spațiu liber. De atunci toate smartphone-urile Samsung vin pre-instalate în mod implicit cu Samsung Cloud. În cele din urmă, integrarea în software-ul propriu este bine. În plus, opțiunea de 15 GB este, desigur, foarte redusă.

Acest lucru se se aplică mai bine la dispozitive precum Galaxy S8 și S9 cu 64 GB și Galaxy Note 9 care sunt livrate cu stocare de cel puțin 128 GB. Chiar și noul Galaxy A7 vine cu un standard de 64 GB.