Samsung TV QLED 8K, fereastra prin care vedeți lumea reală

1245
Este în ADN-ul companiei Samsung să lanseze tehnologii revoluționare și semnificative pentru a ne îmbunătăți viața și experiențele individuale. Samsung este cel mai important producător de televizoare din lume din ultimii 12 ani. Acest lucru se datorează creșterii continue a calității imaginii, introducerii permanente de noi tehnologii și design-ului de neegalat al televizoarelor. Samsung a lansat gama QLED 8K la IFA Berlin 2018, acum conform NewsSamsung, este la vânzare. Introducerea 8K, cel mai înalt standard în calitatea ecranului TV, marchează un nou capitol pentru a duce mai departe povestea de succes a acestor televizoare Samsung. Este, de asemenea, un nou punct de referință în ceea ce privește experiențele extraordinare de vizionare de acasă. Cele 33 de milioane de pixeli de la 8K oferă iubitorilor de televiziune cea mai uluitoare experiență de televiziune posibilă. Vedeți viața exact așa cum o vedeți când vă uitați pe fereastră sau când sunteți în mijlocul naturii. Densitatea imensă a pixelilor vă permite să vizionați emisiuni de televiziune pe televizoare cu ecrane de 65, 75 sau 85 inch. Introducând sistemul 8K pe ecrane de 65 de inch, Samsung, duce această tehnologie la îndemâna celui mai numeros public.
Samsung TV QLED 8K, modul în care tehnologia vă aduce realitatea în casă
Indiferent dacă utilizatorul vizionează conținut prin intermediul unui serviciu de streaming, decodor sau HDMI, procesorul Quantum 8K este capabil să recunoască și să scaleze conținutul, care va fi afișat de calitate 8K. Această gamă de televizoare dispune de o tehnologie AI Upscaling care transformă conținutul UHD, HD și chiar SD în imagini aproape de 8K. Aceste televizoare includ, de asemenea, o funcție de optimizare a sunetului. Dacă urmăriți un meci de fotbal, sunetul se va auzi de parcă sunteți în mijlocul arenei. Dacă urmăriți o emisiune despre natură veți avea senzația că sunteți în mijlocul naturii.

8K sau rezoluția 8K UHD, este rezoluția cea mai ridicată din televiziunea digitală. 8K se referă la rezoluția de 7.680 de pixeli, cu dimensiuni ale imaginii de 7680 × 4320. 8K are de două ori rezoluția 4K cu de patru ori mai mulți pixeli.

Rezoluția 8K, este capabilă să producă luminozitate de până la 1000 de nits, un standard folosit doar de studiourilor de film. Această caracteristică permite televizorului să afișeze de patru ori mai mulți pixeli decât un televizor UHD de 4K și de 16 ori mai mulți pixeli decât televizoarele Full HD. Televizorul QLED 8K, cu tehnologia HDR10+, oferă o reproducere perfectă a culorilor și realizează imagini naturale de mare realism. Televizorul reproduce volumul de culoare 100%, permițând utilizatorilor să vadă miliarde de nuanțe de culoare și cele mai fidele culori obținute până în prezent.
Cele mai importante evenimente sportive mondiale vor fi transmise în 8K
Televizorul recunoaște și analizează diferitele dispozitive de divertisment conectate la acesta, inclusiv dispozitivele audio conectate prin intermediul cablului optic One Remote cu o lungime de cinci metri. Comută automat sursa de intrare a imaginii TV și ieșirea audio pentru a optimiza experiență vizuală. Televizorul QLED 8K are mai multe moduri de vizionare. Modul Ambient, îmbină perfect ecranul televizorului cu interiorul.Televizorul analizează mediul și generează o imagine de fundal care se integrează cu spațiul din jurul televizorului. De asemenea, poate afișa fotografiile făcute în vacanță sau weekend sau actualizările meteo locale. Acum este momentul conținutului de 8K! A fost nevoie de mai puțin de cinci ani pentru ca televizoarele UHD să depășească modelele FHD în vânzările globale. Vânzările televizoarelor de 8K se vor cvadrupla în următorii ani, conform firmelor de cercetare de piață. Turnee majore de tenis, cum ar fi Roland Garros și Wimbledon, au fost transmise în 8K. Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 sunt prevăzute să fie transmise în 8K. Cele mai importante evenimente mondiale viitoare, sportive și culturale, sunt pe listă pentru a fi transmise în 8K. Televizorul QLED 8K vă va permite să vă bucurați de fiecare centimetru de ecran mai mult ca niciodată.