Au apărut primele randări cu Galaxy S23 și Galaxy S23+

257
Galaxy S23 and Galaxy S23+
Sursa foto: @OnLeaks

Mai sunt 4 – 5 luni bune înainte ca seria Galaxy S23 să-și facă debutul oficial, este așteptată la începutul lui 2023. Spre deosebire de Apple, foarte secretos în privința viitoarelor modele, cu Samsung scurgerile tind să înceapă cu destul de mult înainte de anunțul oficial și anul acesta pare să nu fie diferit. Au existat deja multe zvonuri despre gama Galaxy S23 care circulă pe web. Acum redările a două dintre viitoarele smartphone-uri S23 au văzut lumina zilei pentru prima dată. Este vorba despre Galaxy S23 și Galaxy S23+.

Steve H. McFly, mai cunoscut online ca OnLeaks, se află în spatele unui set de randări pentru Galaxy S23 și Galaxy S23+. Din ce vedem a dispărut emblematica denivelare a camerei din spate care era prezentă în modelele Galaxy S21 și Galaxy S22. În locul acesteia vedem un design care este similar cu Galaxy S22 Ultra și telefoanele anterioare din seria A, cum ar fi Galaxy A13.

Galaxy S23 și Galaxy S23+ apar în primele fotografii

În ceea ce privește specificațiile, momentan nu știm sigur dacă dispozitivele vor folosi cipuri Exynos sau nu. Este posibil ca seria Galaxy S23 să ruleze pe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 la nivel global. În afară de probabilitatea ca S23 Ultra să aibă o cameră de 200MP în loc de 108MP pe care Samsung îl folosește în prezent, acest lucru arată, în general, ca un modest upgrade. Designul actualizat pentru modelele non-Ultra arată mai curat fără insula pentru cameră.

PhoneArena este un site fondat în 2001 și are sediul la Varna, Bulgaria. Este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. PhoneArena are o bază de date cu specificații despre maim ult de 7.000 de telefoane și tablete.

Redările cu Galaxy S23 prezintă dispozitivul în alb/argintiu și prezintă un design nou (deși foarte familiar), potrivit PhoneArena. Randările confirmă dimensiunile dispozitivului și aranjamentul camerei pe spate. În același timp, randările lui Galaxy S23+ sunt foarte asemănătoare cu cele ale fratelui său mai mic. S23+ are un finisaj negru și are același design actualizat.

Trebuie remarcat faptul că am văzut deja imagini cu Galaxy S23 Ultra înainte de de Galaxy S23 și Galaxy S23+. Aceasta înseamnă că am putea avea o idee cum va arăta întreaga seria Galaxy S23. Desigur, nimic nu este sigur până la dezvăluirea oficială. În ciuda reputației sursei, doar Samsung știe sigur.