Reactualizarea software-ului pe Galaxy S10 corectează ultima actualizare

261

Cu doar câteva zile în urmă, Samsung a lansat o actualizare de software pentru telefoanele din seria Galaxy S10. Cu toate acestea, compania a trebuit să retragă noul firmware, deoarece zeci de utilizatori au susținut că aplicațiile terță parte îngheață și se blochează după actualizarea menționată.

Acum, gigantul tehnic sud-coreean a relansat această actualizare după câteva modificări. Noua versiune de firmware este XXU1ASE6, cea anterioară a fost XXU1ASE5. Noua actualizare de software pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vine cu o serie de îmbunătățiri pentru camere, conectivitate și pentru o mai bună performanță.

Noua actualizare îmbunătățește conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth

Conform descrierii oficiale Samsung, noua actualizare pentru seria Galaxy S10 ocupă un spațiu de de 127,11 MB. Putem spune că acest spațiu este nesemnificativ la ce stocare și memorie RAM au telefoanele din seria S10. Această reactualizare aduce și patch-ul de securitate pentru luna mai. Noul firmware îmbunătățește conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth, precum și stabilitatea. Aplicația camerei a primit de asemenea îmbunătățiri în secțiunea de stabilitate. Mai mult, actualizarea aduce îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului, corecții generale de erori și îmbunătățiri de performanță.

Live Focus este o tehnologie relativ nouă introdusă de Samsung. Prin utilizarea a două camere smartphone-ul este capabil să modeleze un spațiu tridimensional. Apoi va utilizeza software-ul la retușuri, pentru neclaritatea fundalului și să regleze profunzimea câmpului în fotografia finală.

Modificarea pentru noul software nu menționează caracteristicile introduse în firmware-ul anterior, care a fost ulterior retras. Actualizarea anterioară pentru Galaxy S10 a menționat performanța îmbunătățită a camerei în situații de lumină slabă și caracteristici ale camerei precum Night Mode și Panoramic Mode. Cu aceasta din urmă au fost aduse noi caracteristici pentru fotografii panoramice, conform 91Mobiles. Actualizarea a adăugat, de asemenea, funcționalitatea pentru a face clic pe fotografiile „Live Focus„, când folosiți camera ultra-largă sau obiectivul teleobiectiv.

Cel mai recent firmware este disponibil pentru toate modelele din gama Galaxy S, inclusiv Samsung Galaxy S10e,  Galaxy S10 și S10+. Puteți verifica dacă noua actualizare este disponibilă pe telefonul dvs. accesând aplicația Setări. Apoi atingeți Actualizare software și selectând opțiunea Descărcare și instalare.