Scor mare de reparabilitate obținut de Samsung Galaxy A55

116
Galaxy A55 repairability score
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung Galaxy A55 și Galaxy A35 sunt cele mai proaspete telefoane mid-range Samsung. În special A55 include destul de multe caracteristici la acest preț, inclusiv un cadru de aluminiu, Gorilla Glass Victus+ și multe altele. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui smartphone, reparabilitatea sa joacă un rol enorm în întreaga experiență. Ei bine, Galaxy A55 tocmai a obținut un scor mare de reparabilitate în timpul unei demontări.

Samsung Galaxy A55 a trecut recent printr-o sesiune de demontare, potrivit colegilor noștri de la Androidheadlines. În videoclipul realizat vedem interiorul și componentele telefonului, dar și motivul pentru care obține un scor ridicat de reparabilitate. Meritul demontării Samsung A55 îi revine unui YouTuber care conduce un canal numit PBK Reviews.

În videoclipul de 10 minute, YouTuber-ul începe prin a scoate tava SIM, ceea ce ne oferă o privire asupra rezistenței la praf și apă a dispozitivului și componentelor. Există o garnitură de cauciuc în jurul deschiderii pentru a opri apa și praful să intre în telefon. În interior, vedem toate componentele care fac ca Samsung Galaxy A55 să funcționeze. Vedem modulul camerei și antena NFC. Videoclipul a mărit chiar și camerele, arătând caracteristicile lor interesante, cum ar fi modul în care vă menține fotografiile stabile, chiar dacă mâna dvs. nu este.

Cel mai mic microfon din lume a fost produs de departamentul de Inginerie Electrică și Fizică ale Universității din Bilkent, Turcia. Microfunul are doar 40 de microni în diametru! Pentru comparație un fir de păr are în medie 50 de microni.

Și, nu doar lucrurile importante au atras atenția. Portul de încărcare și microfonul ne-au atras atenția și în videoclip. În plus, a fost dezvăluit sistemul inteligent de răcire al telefonului – o cameră de vapori din cupru. Aceasta face ca toate internele să funcționeze la temperatură normal fără ca telefonul să se încălzească. Această cameră este semnificativ mai mare decât în Samsung Galaxy A54. Galaxy A55 a obținut un scor 8,5 din 10 în capacitatea de reparare.

Bateria are, de asemenea, o clemă de tragere pentru a facilita îndepărtarea ușoară a acesteia în caz de necesitate. Cablul de afișare trece printr-un traseu ocolit, dar nu este dificil de înlocuit, nefiind necesar dezasamblarea completă.

Cel mai bine, Galaxy A55 a obținut note de top pentru reparabilitate, obținând un impresionant 8,5 din 10. Asta înseamnă că dacă ceva nu merge bine, nu este sfârșitul lumii. Cu puține cunoștințe în reparații, repararea acestui smartphone nu ar trebui să fie dificilă.