Acasă Stiri S Pen aflat pe Galaxy Book Pro 360 realizat în colaborare cu...

S Pen aflat pe Galaxy Book Pro 360 realizat în colaborare cu Wacom

Când vine vorba de pixuri digitale, S Pen se află într-o clasă aparte. Un companion iconic pentru dispozitivele Galaxy, are o istorie lungă ca instrument suprem de productivitate și creativitate. Acest lucru se datorează în mare parte colaborării dintre Samsung și Wacom, o companie de tehnologie de vârf, specializată în afișaje interactive de pixuri și tablete grafice. De peste 10 ani, cele două companii au colaborat pentru a oferi clienților o inovație semnificativă.

Acum, cu Galaxy Book Pro 360, Samsung și Wacom s-au bazat pe un deceniu de colaborare pentru a redefini S Pen pentru dispozitive de calcul moderne. Cu o aderență mai confortabilă și o experiență de scriere îmbunătățită, S Pen avansat oferă creativitate și productivitate maximă pentru utilizatorii de Galaxy Book Pro 360.

Stiloul S Pen, o colaborare Samsung Wacom pentru mai multe dispozitive

Suntem onorați că am susținut tehnologia de cerneală digitală S Pen și Samsung de peste 10 ani”. A spus Nobu Ide, președinte și CEO al Wacom, conform Samsung Newsroom. „Galaxy Book Pro 360 demonstrează punctele forte ale colaborării noastre în continuă creștere”.

De la lansarea primului Galaxy Note în 2011, Samsung a fost un pionier în crearea experiențelor mobile pentru ecranele mari. Dându-și seama de potențialul ecranelor mari pentru noi funcții, Samsung și Wacom și-au unit forțele pentru a crea S Pen. Astfel Samsung a adus S Pen la o gamă în continuă expansiune de dispozitive dincolo de seria Galaxy Note. Stylusul Samsung a ajuns inclusiv pe Galaxy S21 Ultra și seria Galaxy Tab S7 / S7+.

Stiloul a fost inventat de Petrache Poenaru. El a brevetat primul toc rezervor din lume la Viena, apoi la Paris, brevetul nr. 3208, din 25 mai 1827. Petrache Poenaru a fost un pedagog, inventator, inginer și matematician român.

Ceea ce a început ca un stilou pentru luarea de notițe a evoluat într-un instrument iconic de creativitate și productivitate. Acum stilorul Samsung permite utilizatorilor să facă totul, de la crearea de artă digitală la clik-ul pentru fotografii și controlul prezentărilor profesionale. Pe parcurs, Wacom a jucat un rol integral în dezvoltarea S Pen. Wacom este o companie japoneză fondată în 1983. Wacom a lansat prima tabletă grafică cu stilou fără fir în 1984. Proiectează și produce tablete grafice și software CAD.

Parteneriatul nostru cu Wacom ne-a permis să extindem posibilitățile dispozitivelor mobile”. A declarat Inkang Song, vicepreședinte și șef al grupului de strategie tehnologică al diviziei IT și comunicații mobile la Samsung. „Datorită colaborării noastre am oferit experiențe de pixuri cu adevărat unice, care au creat o bază fidelă de fani Galaxy”.

Un pas înainte al stiloului Smasung pe Galaxy Book Pro 360

Acum fanii Galaxy au parte iarăși de o nouă experiență S Pen fără egal cu Galaxy Book Pro 360. Un S Pen actualizat vine chiar în cutie, oferind o experiență de scriere și desen mai realistă. Acum stiloul Samsung permite utilizatorilor să devină creativi și organizați, astfel încât să poată crea conținut și să comunice mai eficient. Laptopul Book Pro 360 oferă utilizatorilor mai mult ecran și spațiu pentru a crea și a lucra.

Dar nu numai atât, ecranul mare și S Pen combinate cu versatilitatea Galaxy Book Pro 360 îl face dispozitivul perfect pentru noua lume a muncii și învățării la distanță. Galaxy Book Pro 360 maximizează productivitatea și creativitatea, iar cu funcții precum S Pen, utilizatorii pot obține mai mult din dispozitivul lor atunci când iau notițe, editează, susțin prezentări sau creează artă.

Intuind expresia creativă, stiloul de pe Book Pro 360 este mai gros pentru a imita mai bine un stilou real. În acest fel oferă utilizatorilor o experiență de notare, desen și alte acțiuni mult mai confortabilă. Designul său ergonomic și receptiv permite, de asemenea, artiștilor să schițeze și să deseneze mai liber. Deci, indiferent dacă scrieți notițe sau desenați portrete digitale, se simte la fel de confortabil ca utilizarea unui stilou real. Cel mai bun dintre toate, noul stilou de la Galaxy Book Pro 360 este compatibil cu alte dispozitive Galaxy cu S Pen, inclusiv Galaxy S21 Ultra.

S Pen-ul lui Galaxy Book Pro 360 reprezintă un pas înainte pentru parteneriatul Samsung cu Wacom. Pe măsură ce ambele companii continuă să inoveze, viitorul S Pen este mai promițător ca niciodată. Pe lângă dezvoltarea de pixuri mai puternice și mai versatile, Samsung extinde continuu gama de dispozitive compatibile.

Stiri

Exynos 2200 vs Snapdragon 8 Gen 1: două procesoare de excepție

Samsung a prezentat noul său procesor Exynos 2200 zilele trecute. Este un cipset emblematic al companiei pentru smartphone-uri high-end și va debuta...

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...