S Pen-ul lui Galaxy S22 Ultra mult mai rapid decât cel de pe Note 20 Ultra

373
S Pen-ul lui Galaxy S22 Ultra mult mai rapid decat cel de pe Note 20 Ultra
Sursa Foto: via notebookcheck.net

Anul trecut nu am primit o serie Galaxy Note și încă informațiile sunt confuze dacă vom primi sau nu un Samsung Galaxy Note 22 în acest an. Toată lumea știe că seria Galaxy Note de la Samsung se identifică cu S Pen. Am aflat acum că stylusul pentru Samsung Galaxy S22 Ultra oferă un timp de răspuns incredibil de rapid.

Samsung a precizat anul trecut că suportul S Pen va veni pe mai multe dintre dispozitivele sale în viitor. Dar până în acest moment niciun alt telefon nu a oferit un dock integrat pentru S-Pen ca seria Note. Conform Notebookcheck, este ceva ce sperăm să se schimbe în scurt timp.

S Pen-ul lui S22 Ultra este de peste trei ori mai rapid decât cel aflat pe Galaxy Note 20 Ultra. În plus, viitorii posesori de S22 Ultra se pot aștepta la suport HDR pe 12 biți, o cameră principală îmbunătățită de 108MP și un suport de încărcare rapidă cu fir de 45W.

S Pen pe Galaxy S22 Ultra cu timp de răspuns de 2,8 milisecunde

Un nou videoclip de la XEETECHCARE oferă câteva detalii despre viitorul Galaxy S22 Ultra. În timp ce știm despre camera de 108MP sau încărcarea rapidă de 45W, clipul video oferă câteva informații promițătoare pentru cei care vor dori Galaxy S22 Ultra ca înlocuitor pentru Galaxy Note. Aparent, S Pen-ul și afișajul au fost modificate într-o asemenea măsură încât intrarea va fi de trei ori mai rapidă decât este pe Galaxy Note 20 Ultra.

Deci, întârzierea sau latența pentru stylus în combinație cu Galaxy S22 Ultra este de doar 2,8 ms. Astfel experiența scrisului este îmbunătățită de „cel mai rapid și mai realist S Pen cu o latență îmbunătățită de trei ori”. Ecranul Galaxy S22 Ultra reacționează mult mai rapid decât predecesorii săi Note la scris.

Latența este decalajul dintre momentul în care vârful S Pen-ului atinge ecranul dispozitivului și scrisul apare pe ecran. O latență mai redusă înseamnă că utilizatorii pot interacționa mai rapid cu ecranul atunci când folosesc S Pen-ul.

Seria Galaxy Note20 avea un stylus care oferea latență de doar 9 ms, ceea ce a fost cu siguranță rapid, dar acest lucru face ca Pen-ul S22 Ultra să fie de 3,21 ori mai rapid. Pixul cu latență de 9 ms a fost modelul aflat pe seria Galaxy Note 20 și Galaxy S21 Ultra. Un stylus ușor diferit este disponibil cu Samsung Galaxy Z Fold 3. Dar momentan nu există informații oficiale despre latența acestuia, lucru este valabil și pentru S Pen Pro, mai scump.

Samsung Galaxy S22 Ultra va fi lansat în februarie alături de colegii săi mai mici din seria Galaxy S22. O informație recentă sugerează că în Europa modelul cu 12GB RAM și 256GB stocare va costa 1.430 euro.