S Pen-ul pentru seria Galaxy Tab S9 certificat cu Bluetooth 5.1

221
S Pen pentru seria Galaxy Tab S9 certificat cu Bluetooth 5.1
Sursa foto: androidheadlines.com

Zvonurile și informațiile despre seria Galaxy Tab S9 sunt din ce în ce mai multe în ultimul timp. Recent, am aflat câteva specificații cheie ale viitoarelor tablete și am văzut, de asemenea, modelul “Plus” în primele randări. Astăzi, avem confirmarea că întreaga serie va suporta S Pen. Nu am pus la îndoială acest lucru, dar este bine să avem confirmarea. În randurile recente am văzut pe spate o bandă magnetică unde se poate atașa accesoriul.

Dovada că seria Galaxy Tab S9 va suporta S Pen a fost întărită sub forma unei certificări Bluetooth SIG. Agenția de standardizare cu sediul în Kirkland, Washington, SUA a certificat recent un Samsung S Pen cu numărul de model EJ-PX710. Această apariție pe site-ul Bluetooth SIG nu dezvăluie nimic altceva despre noile tablete Samsung sau S Pen, potrivit Androidheadlines. Nu este clar dacă este același stilou pe care compania l-a livrat cu tabletele din seria Galaxy Tab S8.

S Pen probabil cu latență de 2,8 ms pe seria Galaxy Tab S9

Privind înapoi la informațiile anterioare, vedem că SM-X710 este numărul de model al variantei Wi-Fi a tabletei de bază Galaxy Tab S9. Acest lucru confirmă faptul că noul S Pen certificat cu Bluetooth 5.1 este construit pentru viitoarea tabletă Galaxy. Iar dacă modelul de bază primește stiloul inteligent înseamnă că Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra îl vor primi și ele.

Pentru referință, S Pen-ul livrat cu Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra are o latență de 2,8 ms. Este o latență mai mică decât are Galaxy Tab S7+ (5,6 milisecunde). Pentru modelul de bază Galaxy Tab S8, S Pen-ul are o latență de 6,2 ms, o îmbunătățire notabilă față de o latență de 9 ms pe Galaxy Tab S7. Deoarece Galaxy S23 Ultra a sosit cu un S Pen neschimbat, seria Galaxy Tab S9 va primi probabil și ea același S Pen de anul trecut. Sigur că Samsung poate decide altceva!

Latența este decalajul dintre momentul în care vârful S Pen-ului atinge ecranul dispozitivului și scrisul apare pe ecran. O latență mai redusă înseamnă că utilizatorii pot interacționa mai rapid cu ecranul atunci când folosesc S Pen-ul.

Este posibil ca Samsung să nu facă upgrade la S-Pen, dar seria Tab S9 va aduce schimbări în alte domenii. Cel mai important, noile tablete sunt de așteptat să ofere un rating oficial IP (protecție la intrare) pentru rezistența la praf și apă. Zvonurile sunt că toate cele trei tablete vor avea un rating IP67.

Dacă este adevărat, acestea vor fi primele tablete emblematice Samsung care au această certificare. Linia de tablete robuste Active a companiei se mândrește cu un rating IP68, dar nu este la nivelul tabletelor emblematice. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro, este ultima din această serie cu S Pen.