Samsung a făcut 1 miliard de dolari din noua serie Galaxy A în India

811

Noua serie Galaxy A a fost foarte bine primită pe piețele cheie, în special în India. Unele dintre telefoane au fost într-adevăr concepute special pentru piața indiană, acolo sunt și fabricate. Samsung le-a pus, de asemenea, un preț foarte competitiv pentru a le oferi cumpărătorilor din India o alternativă la telefoanele rivalilor Xiaomi și Huawei. Și, în final, smartphone-urile Samsung Galaxy A se vând foarte bine.

Tot ce ține de noua seria A pare să fie un succes pentru gigantul tech. Samsung a dezvăluit că a obținut venituri de peste 1 miliard de dolari din noua serie Galaxy A din India. Este o felie impresionantă mai ales dacă luăm în considerare că sunt doar 70 de zile de la debutul acestei serii în India.

Toate modelele Galaxy A la un loc depășesc 1 miliard de dolari în India

Șeful de marketing al Samsung India, Ranjivjit Singh, a declarat pentru agenția de presă Reuters că gigantul tech a vândut aproximativ 5 milioane de unități din noile serii de telefoane Galaxy A în India, de când dispozitivele au intrat în vânzare în martie. Au generat vânzări de peste 1 miliard de dolari, conform site-ului SamMobile. Acest lucru arată că ritmul vânzărilor a fost foarte mare. Samsung a vândut 2 milioane de noi telefoane Galaxy A în numai 40 de zile după lansare.

În doar în 70 de zile de lansare, această gamă de șase modele a generat venituri de 1 miliard de dolari„, a spus Singh. El a adăugat că Samsung se așteaptă ca noua serie A să aducă în acest an vânzări de aproximativ 4 miliarde de dolari. În acest ritm sigur se va atinge și chiar depăși această țintă.

Reuters este o agenție de presă britanică. Clienți principali sunt ziarele, televiziunile și alte companii media. Compania a fost înființată în anul 1851 la Londra, de un emigrant german, Paul Julius Reuter. Compania a fuzionat în luna aprilie 2008 cu Thomson Corporation, formând un gigant al informațiilor financiare și media, numit Thomson Reuters.

Samsung merge pe sistemul preț redus – volum mare de vânzări cu seria Galaxy A

Samsung Galaxy A10, A30 și Galaxy A50 au fost primele telefoane din această nouă serie și au ajuns pe piața indiană în martie. Samsung a început să vândă de atunci, tot din seria A și smartphone-ul Galaxy A20, apoi pe Samsung Galaxy A70.

Toate aceste dispozitive se concentrează pe multe caracteristici pe care clienții le doresc cu adevărat într-un telefon accesibil. Camerele sunt multe și foarte bune, în timp ce calitatea construcției și designul sunt în tradiția companiei Samsung. Cât de mult profit va face de fapt Samsung cu aceste dispozitive din seria Galaxy A, rămâne un mister pentru moment. Având în vedere cât de competitivă este noua serie A, acesta funcționează pe formula preț redus – volum mare de vânzări. Se pare că acest sistem funcționează foarte bine până acum.