Samsung vrea să vândă 10 milioane de Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4

337
Samsung vrea sa vanda peste 10 milioane deGalaxy Z Flip 4 si Galaxy Z Fold 4
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a doborât recordurile de vânzări pliabile cu Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Cifrele de vânzări au surprins inclusiv compania, depășind un milion de bucăți numai în Coreea de Sud. Am scris și altă data că Samsung își propune să vândă 7 milioane de telefoane pliabile din a treia generație. Acum gigantul tech are obiective și mai mari pentru telefoanele sale pliabile anul viitor.

Potrivit unei informații de la TheElec, via SamMobile, Samsung își propune să producă în jur de 10 milioane de telefoane pliabile Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 în Q3 și Q4 din 2022. Acest lucru este posibil dacă Samsung continuă să-și îmbunătățească dispozitivele pliabile cu modele mai durabile și specificații mai bune.

Samsung speră la vânzări în creștere în 2022

Sursa mai susține că Samsung își propune să producă ~33 de milioane de smartphone-uri din seria Galaxy S22 în 2022. Cum Samsung are în vedere și lansarea anul viitor a unui model Galaxy S22 Fan Edition și acestuia îi sunt alocate 7 milioane de bucăți. În acest fel seria Galaxy S22 va ajunge la un total de 40 milioane de exemplare.

Sunt cifre și pentru seria mid-range Galaxy A. Pentru Galaxy A13 5G entry-level compania are prevăzută o țintă de 27 milioane de bucăți, iar pentru Galaxy A53 5G 28 de milioane. Acestea, speră Samsung, vor fi cele mai bine vândute smartphone-uri ale sale. Galaxy A33 5G este de așteptat să ajungă pe locul al treilea, cu 23 de milioane.

Cuvântul milion nu a fost cunoscut până în anul 1300. Până în acel moment cuvântul pentru a exprima cel mai mare număr de ceva cuantificabil care a fost menționat a fost „miriadă”, cuvânt grecesc care indică 10.000.

După cum se poate observa, numerele mari sunt din seria Galaxy A, serie care a dus greul vânzărilor Samsung și altădată. În total, Samsung vrea să producă peste 330 de milioane de smartphone-uri în 2022. Dintre acestea aproape 270 de milioane sunt modele low și mid-end.

Gigantul tech pune tot mai mare bază și pe smartphone-urilor pliabile. Compania a lansat deja trei generații de telefoane pliabile la nivel global. Cu Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, compania a scăzut prețurile, oferind în același timp modele mai robuste și specificații îmbunătățite în comparație cu predecesorii lor. Rămâne de văzut cum va reacționa în continuare piața la acest lucru.