Samsung a câștigat 30 de premii pentru inovație la CES 2019

1251

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologie, a anunțat că 30 dintre noile sale inovații au fost premiate la CES 2019 Innovation Awards. Potrivit NewsSamsung, printre aceste premii două produse au obținut Best of Innovations. Acest program prestigios premiază dispozitivele și serviciile care prezintă un design remarcabil și ultimele tehnologii de vârf.

Premiile evidențiază patrimoniul Samsung în dezvoltarea de inovații extraordinare care duc industria mondială spre viitor. În acest an premiile primite acoperă o gamă largă de categorii, cum ar fi Visual Display, Fitness, Sport și Biotehnologii. Mai fac parte din aceste categorii și Smart Home, Realitatea virtuală și augmentată, Calculatoare, Componente și periferice, Audio / Video pentru autovehicule și Eco-Design.

Am făcut investiții semnificative în domeniile 5G, IoT și AI pe parcursul anului trecut și este o onoare să fim premiați. Căutăm să ajutăm consumatorii și industria să facă ceea ce nu putea fi făcut înainte„. A spus Tim Baxter , Președinte și CEO al Samsung Electronics North America. Au fost premiate printre altele următoarele produse de la Samsung:

  • Samsung Galaxy Note 9. Seria Galaxy Note a fost mult timp recunoscută pentru lansarea celor mai recente inovații Samsung. Noul Galaxy Note 9 este un smartphone premium care oferă performanțe la cel mai înalt nivel. Are o baterie puternică, un nou stilou S Pen cu conectivitate Bluetooth și cea mai inteligentă cameră foto Samsung. Vine cu până la un terabyte de spațiu de stocare și este suficient de puternic pentru a ține pasul cu viața noastră foarte aglomerată.
Samsung Galaxy Watch și Galaxy Tab S4 au fost apreciate la CES 2019
  • Samsung Galaxy Tab S4. Este o tabletă Android 2-în-1 concepută pentru persoanele care doresc să facă mai mult în mișcare. Samsung Galaxy Tab S4 vă ajută să lucrați mai inteligent, menținându-vă activitatea la cele mai înalte nivele. Tab S4 are Samsung DeX, o baterie de lungă durată, un S Pen, rafinat și patru difuzoare reglate de AKG. Astfel această tabletă asigură o productivitate mai mare și divertisment mai plăcut – oricând și oriunde.

CES Innovation Awards premiază design-ul și ingineria remarcabilă a noilor produse de consum. CES Innovation Awards acordă 28 de categorii de premii. CES Innovation Awards este sponsorizat de Consumer Technology Association proprietarul și organizatorul CES.

  • Samsung Galaxy Watch. Un smartwatch puternic pentru cei care vor să facă totul – și să arate bine în timp ce o fac. Bateria sa de lungă durată și conectivitatea LTE oferă consumatorilor o adevărată experiență independentă. Cu ramă rotativă specifică Samsung și o gamă mai mare de opțiuni de stil, aveți un smartwatch care arată ca un ceas tradițional și este intuitiv de folosit. Galaxy Watch poate urmări peste 39 de exerciții și vine cu noi caracteristici de gestionare a somnului și a stresului.
Samsung DeX, SmartThings Tracker și Samsung Charger Duo premiate
  • Samsung Wireless Charger Duo. Încărcătorul este o combinație între standul de încărcare fără fir și placa de încărcare fără fir. Încărcătorul rapid 2-în-1 permite utilizatorilor să-și încarce rapid telefonul simultan cu un alt telefon compatibil Qi.
  • Samsung DeX. – Samsung DeX oferă utilizatorilor o experiență asemănătoare unui PC direct de la dispozitivul mobil Samsung Galaxy. Se poate face prin simpla conectare a unui dispozitiv mobil la un monitor extern sau prin modificarea unei setări pe Galaxy Tab S4. DeX permite utilizatorilor să folosească telefonul sau tableta ca touchpad sau să atingă tastatura. DeX oferă, de asemenea, „modul dual”, astfel utilizatorii pot să folosească telefonul sau tableta în timp ce lucrează la monitor.
  • SmartThings Tracker. Este un dispozitiv de urmărire GPS elegant și ușor. Conectat printr-o rețea LTE ajută oamenii să urmărească rapid și mai precis tot ce vor. Brelocul se poate atașa la un ghiozdan de școală sau la un animal de companie pentru a nu se rătăci. SmartThings Tracker poate fi urmărit cu ușurință în timp real prin aplicația SmartThings pentru telefoanele Android și iOS. Când SmartThings este activat, poate fi folosit ca senzor de sosire, declanșând automat aprinderea luminii în casă când purtătorul brelocului este în apropiere.
Noi memorii sau platforma de iluminat Samsung LM302S, au fost premiate
  • HMD Odyssey+. Setul cu cască care captează utilizatorii cu detaliile extraordinar de clare, a fost premiat. În plus față de afișajele Super AMOLED, HMD Odyssey+ dispune de o nouă tehnologie de afișare numită Anti-Screen Door Effect (anti-SDE). Astfel jucătorii nu mai trebuie să-și facă griji în legătură cu amețelile și vederile distorsionate. Designul premium al HMD Odyssey+ este completat de un sunet bogat și dinamic de la AKG, inclusiv un sunet spațial de 360°.
  • Samsung Galaxy A6. Pentru cei care doresc să obțină mai mult dintr-un smartphone accesibil, Galaxy A6 are un ecran imersiv și o cameră puternică. Display-ul Infinity Super AMOLED vă aduce culori luminoase și bogate. Smartphone-ul are suport pentru stocare extensibilă de până la 400 GB astfel oferă spațiu pentru clipuri video, muzică și fișiere.

Samsung 256 GB 3DS DDR4 RDIMM – Cel mai rapid modul de memorie DDR4, Memoria flash Samsung 512 GB – primul spațiu de stocare universal Flash (eUFS) de 512 GB, sistemele Audio / Video pentru autovehicule și memoria Samsung 3.84TB NVMe Z-SSD – SZ1733 pentru un nou nivel de stocare, destinată analizei AI și a aplicațiilor IoT, au fost premiate.

Platforma de iluminat de ultima generație orientată spre utilizator, Samsung LM302S deja disponibilă, a fost premiată. Soluția cu LED-uri centrate pe om poate îmbunătăți nivelul concentrației unei persoane cu până la 10% pentru o mai mare eficiență în muncă. Seria Samsung SSM-U – un nou tip de modul inteligent, pentru o mai mare flexibilitate a designului în iluminatul rezidențial. Seria SSM-U poate detecta mișcări subtile și transmite semnalul către alte componente pentru a controla iluminarea la momentul potrivit.