Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

525
Samsung Electronics castiga 48 de premii la IDEA 2021
Sursa Foto: prin techburaq.com

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt șapte medalii de argint, trei de bronz și treizeci și opt de mențiuni. Premiile IDEA 2021 pentru Samsung includ design-uri creative în mai multe categorii, prezentând excelența Samsung în designul stilului de viață pentru consumatori, de la designul produsului la designul conceptual interactiv și avansat.

Premiile IDEA acordate de Societatea de Designeri Industriali din America (IDSA), se acordă anual din 1980. Privit pe scară largă ca fiind cel mai influent program de premii de design din America de Nord, IDEA consideră inovația de proiectare, avantajul pentru utilizator și beneficiul societății ca parte a criteriile de selectare a atribuitorilor săi. Anul trecut Samsung a fost recompensat tot cu 48 de premii!

Șapte medalii de argint IDEA 2021 pentru Samsung

Samsung a obținut șapte premii Silver pentru produse de ultimă generație cu cele mai noi tehnologii. Au primit medalii de argint printre altele: Samsung Neo QLED 8K (QN900A), care implementează designul ecranului Infinity și maximizează imersiunea prin minimizarea cadrului; Purificatorul de aer Bespoke Cube (AX9500N) cu u conceptul inovator și design în funcție de stilul lor de viață; Bespoke Slim (VS6800AL) un aspirator, care oferă un design subțire și personalizabil, care se potrivește într-un spațiu mic; și SmartThings Cooking care permite o experiență culinară unică, alimentată de Whisk’s Food AI.

Următoarele aparate Samsung au fost premiate cu bronz: The Frame, un televizor de stil de viață care poate fi asortat cu orice decor al casei și oferă „Art Mode”, care permite spectatorilor să se bucure de capodopere din casele lor; The Premiere, un proiector Lifestyle conceput pentru cei care doresc să creeze un mediu cinematografic în casele lor; și frigiderul personalizat Bespoke 4-Door Flex care îi ajută pe consumatori să-și impună stilul de viață dorit.

Anker Innovations este o companie chineză fondată în 2011. Produce periferice pentru computere și telefoane mobile, inclusiv încărcătoare, power bank, căști, difuzoare, cabluri de încărcare, protectoare de ecran și multe altele.

Companiile Anker, Fitbit, LG, Microsoft și Sonos au primit premii de design la același eveniment. Ceremonia IDEA 2021 a avut loc pe 21 septembrie. Conferința internațională de design IDEA s-a desfășurat timp de două zile, în perioada 22-23 septembrie.

Pandemia a afectat stilul de viață al consumatorilor în multe feluri. Este mai important ca niciodată să vedem cum se schimbă modul de viață și să oferim experiențe semnificative consumatorilor”. A declarat Dontae Lee, vicepreședinte executiv și șef al Corporate Design Center la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Vom continua să oferim consumatorilor experiențe optimizate bazate pe o varietate de stiluri de viață”.