Acasă Stiri Samsung Electronics a câștigat 49 de premii IDEA Design

Samsung Electronics a câștigat 49 de premii IDEA Design

Samsung a anunțat că a câștigat 49 de premii IDEA Design – International Design Excellence Awards (IDEA) 2018. Dintre cele 49 de premii Samsung a primit un premiu Gold, șase Silver și două Bronze. Sunt cele mai multe premii pe care Samsung Electronic le-a câștigat într-un singur an la IDEA Design. Conform site-ului global SamsungNews este un record pentru compania high-tech.

Cu inovația concentrată pe consumatori, vom continua să realizăm un design care să aducă o valoare semnificativă în viața clienților noștri„. A declarat Dontae Lee șef al Centrului de Design Corporate la Samsung Electronics.

Industrial Designers Society of America (IDSA), fondată în 1965. IDSA este una dintre cele mai vechi și mai mari asociații de design industrial. Are mii de membri din mai multe categorii profesionale, inclusiv studenți. IDSA monitorizează mai multe categorii de interes  în special în Statele Unite și la nivel internațional. IDSA organizează anual IDEA Design.

Cel mai mare premiu, Gold
  • Wireless Audio Visual Identity System, Sistem audio de identificare vizuală wireless, este cel care a primit aurul. Oferă un mesaj consecvent de branding prin exprimarea vizuală a caracteristicilor audio puternice și a designului unic pentru generația noului mileniu.

IDEA Design este organizat de Societatea Designerilor Industriali din America (IDSA). IDSA sponsorizează anual International Design Excellence Awards (IDEA), cea mai prestigioasă și mai riguroasă competiție de design din lume. Se află la ediția cu numărul 38.

Samsung a câștigat șase premii Silver
  • Dual Cook Flex – cuptorul premium cu design elegant și minimalist. Are un sistem flexibil de ușă pentru a găti două feluri de mâncare în același timp, fără pierderi de căldură.
  • Built-in Chef Collection Cooking Package – aparatele de bucătărie premium încorporate. Cu un design rafinat, constă dintr-un cuptor, o plită, o hota și o mașină de spălat vase cu aspect profesional perfect. Funcțiile pot fi activate prin Internet of Things (IoT) și oferă o experiență total nouă de gătit.
  • Emergency Services Network (ESN) – rețeaua de servicii de urgență. Este un dispozitiv mobil portabil care este pe deplin optimizat pentru urgențe. Construit pentru utilizare pe teren, dispozitivul are rezistență la apă și praf IP68.
  • CJ79 Thunderbolt 3 – Monitor curbat QLED. Are un ecran curbat de 34 de inch cu raport aspect 21: 9. Oferă o experiență optimă de vizionare imersivă și confortabilă, cu un design curbat natural.
  • The Frame. Televizorul Samsung aduce o nouă experiență în domeniul televizoarelor. Cu „Art Mode” dă viață pereților și zidurilor pentru o nouă inspirație în viața de zi cu zi.
  • Wireless Audio Series VL5 / VL3 – sistemul audio wireless. Are un design unic, care permite instalarea ușoară în casă și aduce o adevărată experiență de sunet.
Samsung a câștigat, de asemenea, două premii Bronze
  • Samsung Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8. Pentru combinația Infinity Display fără margini și design-ul simetric și curbat care creează o experiență mobilă de excepție.
  • The Frame Visual Identity System – sistemul de identitate vizuală a cadrelor. Acest concept de combinare a ramelor cu afișajul televizorului aduce mai multă valoare locului unde este amplasat.

Stiri

Apelurile video Google Duo disponibile pe Samsung Smart TV

Samsung a anunțat disponibilitatea Google Duo pe noile televizoare Samsung Neo QLED și QLED. Acest lucru facilitează efectuarea apelurilor video cu cea...

Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt...

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția...

Google Pay disponibil pe telefoanele Samsung și pe seria Galaxy Watch 4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pentru telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația...

Smartphone pliabil Samsung Galaxy Flex Note cu slot pentru S Pen

Luna trecută au fost lansate smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Din păcate, un Galaxy Note...

Samsung anunță un nou capitol al experienței sale Life Unstoppable

Samsung prezintă ediția din 2021 a tradiționalului său „Life Unstoppable: the house of surprises”. După succesul de anul trecut, este un pas...

Samsung Hand Wash lansată în Play Store pentru seria Galaxy Watch 4

Aplicația oficială Samsung Hand Wash este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru noul Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic....