Iată ce face Samsung 860 QVO, un player-changer pentru SSD-uri

898

Permanent, dar mai ales în ultima perioadă, hardware-ul computerului avansează într-un ritm nemaiîntâlnit. Pentru stocarea pe un PC, cei mai mulți oameni se bazează încă pe o tehnologie veche: unitatea HDD. Există totuși o altă opțiune. O opțiune care utilizează cea mai recentă tehnologie de memorie flash pentru a oferi o soluție de stocare mai rapidă, mai eficientă și mai sigură. Aceasta este Samsung 860 QVO.

Vorbim, desigur, despre drive-urile SSD. Deși este adevărat că SSD-urile au fost pe radarele consumatorilor de ceva timp, mulți au descoperit că modelele cu o capacitate mare sunt prea scumpe. Acest lucru a fost până acum. Lansarea recentă de către Samsung a unui multi-terabyte 860 QVO SSD a făcut ca viteza și performanța de ultimă generație să fie mai accesibile.

Vă prezentăm un clip video și câteva considerații despre modul în care cea mai recentă inovație Samsung se ridică împotriva HDD-urilor convenționale. Credem că este timpul să descoperiți și să adoptați o soluție adevărată de stocare din secolul 21.

Eficiență și fiabilitate cu Samsung 860 QVO
  • Samsung 860 QVO este construit în primul rând pentru fiabilitate. Una dintre diferențele cheie între HDD-uri și SSD-uri se reduce la proiectare. HDD-urile se bazează pe componentele în mișcare, care, în timp, le pot face mai lente și mai puțin fiabile. Acest lucru poate conduce eventual la împrăștierea fișierelor pe disc, reducând performanța unității. Modelul 860 QVO, pe de altă parte, a fost construit cu arhitectura flash NAND de înaltă densitate Samsung pe mai multe niveluri. Aceasta nu conține componente în mișcare pentru a vă încetini. Acest lucru permite SSD-ul să ofere o mai bună fiabilitate decât un HDD, cu o rezistență sporită la șocuri.

SSD – solid-state drive este un dispozitiv de stocare a datelor care utilizează circuite integrate ca memorie pentru stocarea datelor. SSD-urile se deosebesc de unitățile HDD, prin aceea că SSD-urile folosesc numai micro-cipuri care rețin datele în memorii nevolatile, fără să aibă părți mobile.

  • Eficiența este totul. Pe lângă un design durabil și ușor, modelul Samsung 860 QVO oferă utilizatorilor o eficiență excepțională. Comparativ cu un HDD convențional, unitatea Samsung consumă mai puțină energie, emite mai puțină căldură și funcționează fără zgomot și vibrații. Și pentru că este susținută TBW (Terabytes Written – măsură de rezistență a stocării flash) Samsung, utilizatorii pot avea încredere că modelul 860 QVO va păstra datele mai sigure.
Viteza și accesibilitatea alte două atuuri pentru SSD-ul Samsung
  • Nevoia de viteză și, oricine are nevoie de viteză. Dispunând de viteze de citire și scriere secvențiale de până la 550 megabiți/sec și respectiv 520 MB/s, QVO 860 oferă viteze de încărcare cu aproximativ 60% mai rapide. Permite, de asemenea, dezarhivarea fișierelor cu 110% mai rapid și copierea fișierelor cu o creștere de 250% față de un HDD convențional. Forma și dimensiunea de 2,5 inch a dispozitivului se potrivește perfect în majoritatea calculatoarelor și laptop-urilor. Trecerea de la un HDD la 860 QVO este foarte ușoară.

Înainte de introducerea de către Samsung a modelului QVC 860, care oferă un SSD multi-terabyte combinat cu mare viteză și fiabilitate la un preț comparabil cu un HDD, era practic ceva nemaiauzit. Accesibilitatea este doar unul dintre multele atuuri care fac acest Samsung 860 QVO un player-changer pentru SSD-uri. Modelul Samsung 860 QVO face capacitățile mai mari de memorie accesibile pentru utilizatori la prețuri mai mici.