Samsung a înregistrat deja și numele de marcă Galaxy S25

108
Samsung Galaxy S25
Sursa Foto: via gizmochina.com

Ani de zile, Samsung a înregistrat numele de marcă ale modelelor majore de telefoane doar după lansarea oficială. Recent, un nou vânt pare să bată prin departamentele juridice ale companiei sud-coreene. Numele dispozitivelor sunt protejate acum cu mult înainte de dezvăluire. Zilele trecute Samsung a înregistrat și marca Galaxy S25 pe unele piețe.

Este încă o înregistrare uimitoare a mărcii de către gigantul tech asiatic într-un timp scurt. Cu ceva timp în urmă, de exemplu, am văzut că Samsung înregistrase deja numele seriei Galaxy S24. Chiar săptămâna trecută au fost înregistrate numele de marcă Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Fold 7. Acesta din urmă nu este așteptat până în 2025 – la fel ca Galaxy S25.

Numele de marcă Galaxy S25 înregistrat în Mexic

Într-adevăr, acum vorbim despre viitoarea serie Galaxy S25, dar nu a fost lansată nici seria Galaxy S24. Samsung a început deja să pregătească actele pentru seria Galaxy S25, pentru a proteja acest nume de marcă împotriva utilizării frauduloase de alte companii sau persoane. Este posibil ca aceste înregistrări așa de devreme ale denumirilor să aibă sens. Nu este exclus ca Samsung să se fi confruntat cu probleme anterioare cu unele mărci și acum vrea să prevină astfel de incidente.

Acest proces de protejarea a denumirii de marcă are loc întotdeauna pas cu pas pe diferite piețe. Primele astfel de înregistrări le vedeam adesea pe piețele importante, cum ar fi Regatul Unit, Uniunea Europeană sau Coreea de Sud. De data aceasta numele „Galaxy S25” a fost înregistrat în Mexic, potrivit GalaxyClub. Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că descrierea însoțitoare este „telefonos inteligentes”.

Mexic, cu aproape două milioane de km², este a cincea țară ca mărime din America și a 13-a cea mai mare din lume. Are o populație de ~128.659.00 de locuitori (2023). Chihuahua, o rasă locală, este cel mai mic câine din lume și poartă numele unui stat mexican.

Înseamnă asta că seria Galaxy S va continua să existe cel puțin încă doi ani? Ei bine, nu, nu neapărat. Adică: desigur, există șanse mari ca una dintre cele mai cunoscute serii de telefoane din lume să continue să existe în anii următori. Dar completarea documentelor pentru a proteja numele mărcii nu oferă în sine dovezi concludente ale planurilor existente ale companiei. La urma urmei, așteptăm un Galaxy X de ani de zile, un nume de marcă înregistrat de mai mult de șase ani, dar care nu și-a făcut debutul niciodată ca telefon concret.