Samsung colaborează cu artiști din UE pentru accesorii la seria Galaxy S24

207
Accesorii seria Galaxy S24
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea unei linii de accesorii pentru seria Galaxy S24 create în colaborare cu trei artiști europeni. Cei trei artiști care au contribuit la noile accesorii sunt Ricardo Cavolo (Spania), Steven Wilson (Marea Britanie) și Yeye Weller (Germania). Fiecare artist este cunoscut pentru că produce lucrări de inspirație culturală, iar accesoriile pe care le-au creat oferă clienților o oportunitate unică de a sărbători arta europeană în viața lor de zi cu zi.

Gama de accesorii pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Samsung Galaxy S24 Ultra cuprinde trei tipuri de huse. În același timp și Galaxy Z Flip 5 va primi trei noi huse Flipsuit concepute de cei trei artiști. Deoarece aceste accesorii Flipsuit sunt echipate cu tehnologie de comunicare în câmp apropiat (NFC), ele afișează automat animații pe ecran atunci când sunt atașate. Când cardul Flipsuit este atașat pe spatele telefonului, o componentă NFC de pe card trimite date către telefon pentru a afișa conținutul pe ecran.

Clienții care achiziționează unul dintre accesorii vor primi și o față asortată pentru Galaxy Watch 6 cadou special. Aceasta va fi disponibilă pentru descărcare gratuită printr-un ghid inclus în ambalaj. Colecția este disponibilă deja pentru cumpărare începând cu 17 ianuarie pe Samsung.com în 16 țări. Din 26 ianuarie disponibilitatea se va estinde la peste 20 de piețe. Țările acceptate includ, printre altele: Coreea, SUA, China, UK, Germania, Franța, Australia și Brazilia, Germania, Franța, Italia și Spania.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Suntem încântați să lucrăm cu artiști europeni de top pentru a livra accesorii care vor permite consumatorilor să-și exprime mai bine propriile personalități”. A declarat Evelyn Kim, EVP Global Brand Center la Samsung, potrivit SamsungNewsroom. „Această colaborare este o extindere a setului bogat și diferențiat de oferte de accesorii disponibile pe Samsung.com.”

Ricardo Cavolo are sediul în Barcelona, ​​Spania și se inspiră din arta populară, estetica medievală și formele tribale. Opera sa împletește aceste narațiuni, infuzând arta lui cu straturi care creează o povestire mitică. Lucrarea sa emblematică „Inimă în flăcări” stă la baza accesoriilor care folosesc imaginile puternice ale unei inimi în flăcări pe un fundal albastru-cer cu stele albe.

Ricardo Cavolo (născut în 1982 la Salamanca) este unul dintre cei mai cunoscuți ilustratori spanioli. A expus în galerii renumite precum „Mad is Mad” și „Espacio Valverde” din Madrid, „Atomica Gallery” (Londra) și „Ó! Galeria” din Porto.

Cel de-al doilea artist care contribuie la aceste huse este ilustratorul din Londra, Steven Wilson. El este cunoscut pentru pasiunea sa pentru serigrafie și stratificarea culorilor. Lucrarea sa de artă, apreciată de critici, care prezintă un buldog, ocupă centrul acestei colaborări, folosind culori izbitoare și linii pronunțate.

Sursă foto: Samsung

Yeye Weller din Münster, Germania este un alt artist european respectat la nivel international. Weller infuzează lucrările sale cu detalii și culori îndrăznețe pentru a crea personaje încântătoare și adorabile. Opera sa de bază „Spread Love” a inspirat designul husei la Galaxy S24, cardului Flipsuit și feței pentru Galaxy Watch 6.

Bazându-se pe colaborarea anterioară a Samsung cu artiștii contemporani, această nouă linie de accesorii va permite utilizatorilor să profite de tehnologia de ultimă oră Samsung. În acest fe ei își pot exprima propriul sentiment de stil cu o artă distinctă.